Mobilni telefoni

Nokia lumia 720 ili samsung galaksi s2 plus ili mozda htc desire 500,koji je bolji od ova 3,uzeo bi na paket preko telenora,istekao mi ugovor danas,pa bi produzio i uzeo novi telefon,telefon najvise koristim za net,e-mail,poneka fotka,a za razgovor i sms svaki moze.

Kupljena danas Nokia N9 160e stara 3 meseca. Za sada samo pohvale za ovaj telefon. Jako hvalitetne izrade, nije preterano velik i tezak, kamera od pravih 8mp. videcemo kako ce da se pokaze u ataru ali za sada samo reci hvale i tople preporuke:ppozdrav:

Pre neki dan sam podneo zahtev za prenos mog dugogodisnjeg broja iz telenora u Vip.
Dosadilo mi je da dobre promocije gledam samo na tv-u!

Ubedljivo najpovoljniji postpaid u Srbiji je mts "mix net" (npr, "m" sa 50% popusta je 570rsd - 300 minuta/sve mreže, 600sms i 600mb i sav nepotrošeni sadržaj se prenosi u naredni mesec), a prepaid Vip "praznični Vip za sve" - 500rsd, 200 minuta/sve mreže, 2000 minuta u Vip mreži, 5000sms i 500mb u trajanju od 30 dana.

Telesmor - ni pod "razno"!

Meni je ugovor istekao jos novembra,hteo sam da produzim sa njima,ali te promocije sto oni sada daju su mnogo,mnogo losije od konkurencije.
Trenutno je VIP najaci sa ponudom paketa.

Ja cu isto verovatno u vip da predjem,cine mi se paketi bolji,jer mi treba na telefnu dosta brzih megabajta,nego samo mi smeta kod paketa na primer smart 700,nemas po sedamsto i minuta,poruka i megabajta,vec ukupuno,pa kad potrosis,tu je kraj,posle placaj sve. Tako sam ja razumeo,dok za malo vise novca,u Telenoru imam u paketu telenor play + xl 3000poruka i 2000 megabajta,a minuta je 400 cini mi se,da ne trazim sad,pisem sa telefona.

Dobro si razumeo.
1 smart-1minut-1mb-1sms
Za te novce,trenutno nemam bolji paket.
Internet ne koristim na mobilnom,a jedino mi za pricu treba.

Postoji paket u Telenoru Box-3 500 min. mob. razgovora, 500 SMS, int. 24 h, i fiksni tel. ne znam tacno koliko impulsa. Cena 2.800,0 din. mesecno.

@dejan98 ja sam narucio samsung galaxy trend dvoumio sam se izmedju x peria j i njega i pala je odluka na samsung.Nisam bas odusevllen sa x peria j.Ja cu iz vip-a da predjem u mts iskljucivo zbog box paketa da nepostoji ta ponuda nebi ih ni napustao samo cekam prenos broja i tu je nastao zastoj zbog cega neznam.Smart tarifa je odlicna mozete sve na minute da potrosite ili poruke ka svim mrezama ili megabajte tako je sve jedno samo treba voditi racuna da se neprekoraci jer nevidjeno deru.

Duško, то је у Телекому, не у Теленору. Иначе, јако добра ствар.

По мени тренутно нема боље од MTS MixNet пакета. Други дају те минуте у мрежи, али тек када потрошиш ове "главне". Ја за 980 дин. месечно имам 600 минута, 1500 порука и неограничен интернет.

Duško, то је у Телекому, не у Теленору. Иначе, јако добра ствар.

По мени тренутно нема боље од MTS MixNet пакета. Други дају те минуте у мрежи, али тек када потрошиш ове "главне". Ја за 980 дин. месечно имам 600 минута, 1500 порука и неограничен интернет.

U poravu si... lapsus, moje izvinjenje clanovima. Ja ne mogu da potrosim minute na mob.

Nazad
Vrh