radashin
Član
Momci...ovde oglase za prodaju necemo postavljati. Imate temu za to, pa izvolte.
Moja greška, izvinjavam se! Samo sam hteo da na primeru pokažem kakve su cene, ništa drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momci...ovde oglase za prodaju necemo postavljati. Imate temu za to, pa izvolte.
Toliko sam ja dobio od jednog druga sto se bavi telefonima a nov kosta 560e a to od 400e su kradeni i nisu original !!!!
uzeh pre mesec dana Lg optimus G , telefon je jeziv 1.5 ghz quad core, 2 gb rama, 32 gb rom , 13 mpix itd itd . tel se ne moze otvarati niti baterija vaditi, u pocetku sam bio skeptican sta cu kad zablokira itd, vise ne razmisljam o tome jer nije normalno kako radi , uglavnom svi androidi trokiraju kad im nestane slobodne ram memorije , ovde uvek imam 7-800 mb slobodno i pored instaliranih masu aplikacija koje su aktivne non stop ne mozete ga ugusiti , ako ga njakam stalno baterija izdrzi ceo dan
i sto je naj bitnije za te pare nema jaci smartphone , skoro je u rangu sa s4 jedino na s4 sto je processor clockovan na 1.9 pa na testovima izbaci vise bodova inace ovako u koriscenju nema razlike , pokrece sve isto kao i s4 isti chipset na oba
nokiu sam batalio davno , nema sta da trazi pored samsunga, LG ,HTC, SONY-ja , pa cak su je i kinezi sa huawei obisli davno
HTC one S.....ekstra je....Koji telefon mi mozete preporučiti u rangu do 30000 dinara? Hvala.
Nikako da otvorim ovaj forum preko Tapatalk-a...da li neko koristi tapatalk??
Bolje kupi telefon a uzmi 50% snizenu pretplatu....posto precenjuju telefone....