darkodj983
Član
Ima li neko huawei y210 d,malo poceo da me nervira pa ako moze neko da da neki savet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto joj jedne dobre teme za polemiku.. Ja se vodim od mog primera, provedem dnevno od 10 do 15 satu u traktoru nekad i vise. sta ce meni onda taj skupi tefon kad recimo 70% dana ja provedem u traktoru 20% u spavanju, samo 10% vremena dnevno da ga koristim?! za sta? Dobro ima ovde na forumu i studenata sto pricaju o telefonima ali su u glavnom po domovima i stanovima u velikim gradovima njima je ok, oce da imaju pravi telefon i koriste ga svaki dan. Ovde je pitanje za prave poljoprivrednike koji kupe telefon za 500e i onda taj ne koriste nego neki kres drugi da bi taj cuvali, a njemu vreme leti a cena pada ko jesenja kisa dugo i beskonacno. Eto ako moze neko da mi objasni zasto je kupio skup telefon a ne koristi ga iz bojazni da ce preradjeno ulje i prasina da mu dodju glave?!?@Nikoli Klek kada se radi nosimo neki stari telefon koji je otporan na masne rukedo sada je bio Nokia N73 pa je sad crko nece vise da se ukljuci posle neznam koliko prezivelih padova i sta mu se nije sve desilo i gde nije bio,a sad ga nasledi Nokia E72 kog sam do sad koristio kao "novi" mob.