KishRobert
Prijatelj Foruma
Svi hvale windovs za mobilne,da je mnogo,mnogo stabilniji u odnosu na android.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nele, aplikacija za merenje površine se zove AndMeasure, mislim da ju je reklamirao na b92 Uroš Davidović. Ne znam da li ima još neka druga, ne koristim Androide.
Spajki, upravo iz tog razloga ja izbegavam telefone sa Touchscreenom i koristim još uvek stari SE. Zamišljam situaciju gde mi zvoni telefon a meni se ruke crne od ulja, i ja sad treba da ga izvučem iz džepa i dobro "podmažem" da bih se javio. Ko ce to posle očistiti kad ga dobro zamastiš i ulepiš prašinom. Ali uzalud, zamena će postati neminovnost.
Nema potrebe, od 01.12. je neograničen internet...
Druze bolje uzmi 50% popusta na tarifu,a za tih cca 200e mozes da uzmes telefon boli glava.Ja sam nešto mislio ako bude neki popust kod Telenora za Novu Godinu (priča se da će biti popust od 10000 din. na telefone), da uzmem neki od ovih smart telefona. Jedini problem je što nemam pojma ni šta postoji, a kamoli šta je najboilja kupovina do sume koju planiram da izdvojim (uz paket surfuj i prenesi 500, da doplatim još oko dvadesetak hiljada).
Druze bolje uzmi 50% popusta na tarifu,a za tih cca 200e mozes da uzmes telefon boli glava.