Mobilni telefoni

Svi hvale windovs za mobilne,da je mnogo,mnogo stabilniji u odnosu na android.

i meni se to dogodilo sa htc wildfire s poceo je jedan dan da se gasi i pali i drugi dan vise nije hteo da se upali sada trenutno koristim samsung galaxi s4

A moze li se naci ona aplikacija za merenje povrsine i za windows platformu?

Poslednja izmena:
Moj komšija je kupio neki CAT B25, koji je navodno idealan za poljoprivrednike jer mu ne smeta ni prašina, ni voda, itd. Međutim, kad razgovaram sa njim jako je loš zvuk, loše ga razumem, kao da priča pod vodom ili iz bureta. Da li on ne zna da nešto podesi, ili je to zbog toga što je mikrofon sakriven ispod gume, uglavnom meni se to ništa ne sviđa...

Ja sam nešto mislio ako bude neki popust kod Telenora za Novu Godinu (priča se da će biti popust od 10000 din. na telefone), da uzmem neki od ovih smart telefona. Jedini problem je što nemam pojma ni šta postoji, a kamoli šta je najboilja kupovina do sume koju planiram da izdvojim (uz paket surfuj i prenesi 500, da doplatim još oko dvadesetak hiljada).

Nele, aplikacija za merenje površine se zove AndMeasure, mislim da ju je reklamirao na b92 Uroš Davidović. Ne znam da li ima još neka druga, ne koristim Androide.
Spajki, upravo iz tog razloga ja izbegavam telefone sa Touchscreenom i koristim još uvek stari SE. Zamišljam situaciju gde mi zvoni telefon a meni se ruke crne od ulja, i ja sad treba da ga izvučem iz džepa i dobro "podmažem" da bih se javio. Ko ce to posle očistiti kad ga dobro zamastiš i ulepiš prašinom. Ali uzalud, zamena će postati neminovnost.

Dobar tac skrin odreaguje i na masne prste,npr na S2 sa folijom se javljam bez problema u svim situacijama,on je u silikonskoj futroli i ako i nju zamastim kad zavrsim sa poslom operem je i osusim bez problema,cak puno jednostavnije za odrzavanje od starih telefona koji su imali tastaturu.

S4 sam imao do pre par sati i kako da kazem jeste dobar felefon i kvalitetan,ali opet i glomazan + nista inovativno u odnosu na S3.

Nele, aplikacija za merenje površine se zove AndMeasure, mislim da ju je reklamirao na b92 Uroš Davidović. Ne znam da li ima još neka druga, ne koristim Androide.
Spajki, upravo iz tog razloga ja izbegavam telefone sa Touchscreenom i koristim još uvek stari SE. Zamišljam situaciju gde mi zvoni telefon a meni se ruke crne od ulja, i ja sad treba da ga izvučem iz džepa i dobro "podmažem" da bih se javio. Ko ce to posle očistiti kad ga dobro zamastiš i ulepiš prašinom. Ali uzalud, zamena će postati neminovnost.

Evo ja koristim od nedavno telefon sa touchom i imam zalepjenu foliju na ekranu koji ne smeta u radu telefona a košta svega 200din pa ako se izgrebe ili ne može se očistiti zameniš novim i silikonsku futrolu tako da je totalno zaštićen. I ja sam mislio da se neću privići ali nikakav problem lakše je održavanje nego kod predhodnog sa tastaturom.

Ja nadrljah sa paketom u avgustu, ugovor potpisah u decembru i do avgusta nisam nikada prekoracio -paket je mix net M: 300 minuta, 600 poruka 600MB interneta.
U avgustu crce racunar, i koristih telefon, medjutim proveravao sam stanje , dva dana pred 31.08 imao sam vise od 100MB , kada sam 31 avgusta popodne proverih stanje ja nakucao 4000preko , ugasim net u osam uvece proverim stanje 6000,a net iskljucio popodne, okrenem mts , kaze mi gospa da se sistem ne azurira trenutno...
Stize 7000 dinara, al' neka ima na dusu. Kad se prekoraci paket tuku po usima, 1MB je oko 50 dinara...
Tako da svima toplo preporucujem da na telefonu u opcijama postave gornji limit...

Jel imate negde gde je to zvanicno objavljeno ?

- - - - - - - - - -

Ja sam nešto mislio ako bude neki popust kod Telenora za Novu Godinu (priča se da će biti popust od 10000 din. na telefone), da uzmem neki od ovih smart telefona. Jedini problem je što nemam pojma ni šta postoji, a kamoli šta je najboilja kupovina do sume koju planiram da izdvojim (uz paket surfuj i prenesi 500, da doplatim još oko dvadesetak hiljada).
Druze bolje uzmi 50% popusta na tarifu,a za tih cca 200e mozes da uzmes telefon boli glava.

Хвала на помоћи око назива апликације.

Управо како рекоше НА и Атила, са фолијом и силиконском футролом си миран.

Ја баш јуче узео пакет у МТС-у, МиксНет Л (990 динара - 600 мин, 1500 порука и 1.5 ГБ интернета), а нису ми споменули да је од 1. Децембра интернет неограничем. У сваком случају, мени још боље. :osmeh:

Мислио сам да узмем и овог Самсунга код њих, али нису тада имали и нисам више могао да се мучим са старим па сам отишао и купио телефон на другом месту. Телефон ме овако за кеш изашао јефтиније него код њих, односно уштедео сам претплату за пола године.

Mozes da biras plovan bez tackice na sebi ili nov.

- - - - - - - - - -

Npr S3 mini je oko 180-190e nov,S2 imam trenutno bez tackice na sebi u garanciji do kraja aprila 170e,HTC Desire X jos 16 meseci u garanciji 140e,to su sve dobri telefoni trzisno provereni,a ima i skupljih mada ne vidim svrhu cemu davati dosta vise para kad ni na ovima skoro ne moze prosecan korisnik da iskoristi sve aplikacije.

Samsung Galaxy S2 je za svaku preporuku, moj funkcioniše besprekorno u ma kakvim uslovima, nije ni u kakvoj futroli, nema nikakve folije. Tač radi besprekorno i sa prljavim i masnim prstima, jedino što nije otporan na pad sa 2m visine na beton, utvrđeno lično.:haha: Košutiću, mogao bi da mi nabaviš nov displej.:ppozdrav:

Nazad
Vrh