Mobilni telefoni

Ja sam na istom paketu o kojem pričate u MTS-u - MixNet M, ali ja plaćam punu cenu od malo preko 1000 dinara jer sam uzeo mob i potpisao ugovor pre godinu ipo...

Pitanje, pošto sam sad uzeo od brata Galaxy Ace, da li je te količina MB koja dolazi u sklopu ovog paketa - 600mb dovoljna za mesečni rad androida? Kad sam kući onda radi wierless ali kad izađem palim ovo drugo korišćenje....
Poenta mi je da znam da li da se opustim ili da gasim i palim kad mi treba...?

Hvala :ppozdrav:

Dovoljno je to za normalno funcionisanje.Video klipovi tjv youtube i slucajno ako udjes u roming to ima da "zakolje" cas posla 600 Mb.Pazi par videa ako pogledas od recimo 3-4 minute to je ok ali da konstantno koristis to nikako.Jos jedna stvar imas u Mts-u opciju da namestis limit za svoj racun,mislim da je minimalno 5000 din pa ako preteras oni te puste do 5000 din a posle iskljuce broj zbog sigurnosti.Znaci one varijante vesti Blic,B92 e-mail opusteno

Ja sam na tarifi mix net m i imam 600mb interneta, sto je sasvim dovoljno, sve radi samo ne gledaj video klipove na youtube.

Ja u telenoru imam paket prenesi i surfuj 500 i veoma zadovoljan. I kad mi istekne net koji imam kao dodatak paketu,nastavljam da koristim net,besplatno,hoce i youtube da cita,ali treba imati dobrog signala.

Interesuje me ako neko zna koji telefon ima FM transmision ili već kako se kaže čuo sam da postoji takav ali ne mogu naći nigde na netu ili tražim na pogrešnom mestu.

Interesuje me ako neko zna koji telefon ima FM transmision ili već kako se kaže čuo sam da postoji takav ali ne mogu naći nigde na netu ili tražim na pogrešnom mestu.
mislis na radio ili nesto drugo...
ako mislis na radio to svaki android ima,ja imam paket od mts-a 500min prema svim mrezama,500 poruka prema svim mrezama 300impulsa fiksne telefonije,ukljucena preplata fiksnog telefona,adsl protok 6mb/s i 1giga protok mobilnog interneta sve to kosta oko 2900din mesecno.
non stop sam na netu i nikada nisam potrosio taj jedan giga ni do pola tako reci.prezadovoljan sam.
u pitanju je box paket...

Nije u pitanju radio nego FM predajnik.
Transmiter ti treba ? Pustis na telefonu neku mp3 pesmu i onda namestis na koju frekvenciju da salje tu pesmu pa onda radio podesis na tu frekvenciju da bi slusao,ne bi da komplikujes sa onim sto se ubada u upaljac nego bi preko telefona ?
Resenje je N8.
@Pecinci nemoj da te neko cuje pa poveruje da ne mozes potrositi sav net,ja sam prosli mesec potrosio 4.5gb mobilnog interneta preko telefona bez sinhronizacije telefona i kompa.

Nokia N97 ga ima. Ja sam imao pre 3 godine model sa predajnikom, i gledao sam na fonu film sa zvukom preko ozvučenja u kolima (ako na to misliš). Međutim, čuo sam da ni svi N97 modeli nemaju taj predajnik.

Transmiter ti treba ? Pustis na telefonu neku mp3 pesmu i onda namestis na koju frekvenciju da salje tu pesmu pa onda radio podesis na tu frekvenciju da bi slusao,ne bi da komplikujes sa onim sto se ubada u upaljac nego bi preko telefona ?
Resenje je N8.
@Pecinci nemoj da te neko cuje pa poveruje da ne mozes potrositi sav net,ja sam prosli mesec potrosio 4.5gb mobilnog interneta preko telefona bez sinhronizacije telefona i kompa.
brate ja ti kazem ovaj paket imam vec dve godine i nikada ama nikada nisam potrosio 1 giga.stalno mi je samsung na netu .kada dobijem ovih dana racun slikacu i pokazacu ga ovde.......

Danas pretražio ceo zrenjanin i nigde nisam našo da prodavaju neki telefon sa tim predajnikom pa popizdeo i uzeo Samsung galaxy S Advance jel ima neko od članova ovaj model i kako je zadovoljan

Našao sam i ja ali polovne ali to mi ne treba jer su svi ti slajderi pa su većini neispravni ti klizači pa onda kidaju flet a takav mi ne treba. Na par mesta su proveravali njihove uvoznike i kažu da više ne uvoze takve telefone jer sad odakle donosivaju telefone tamo je zakon zabranio da se ugrađuje u telefone taj FM predajnik.
Ovaj gde sam kupio kaže da je jači od S2 a malo slabiji od S3.

Imam I novih, nego ih ja ne uzimam za sebe jer brzo gube cenu dok polovan moze bolje da prodje. A I ovi polovni su kao novi, Dukej I Matic su zadovoljni kupci.

- - - - - - - - - -

Slagao te za tu jacinu.

E da sam znao ranije da prodaješ telefone a sad već kasno kad sam kupio za sledeći put ću znati.

Sad gledam po oglasima da s2 je skuplji od ovog tako da je slabiji i od tog.

Nazad
Vrh