Mobilni telefoni

Pa ja sam rekreativac.
Mislim da je ima Muccobieno, ja je imam za 120e manje od mesec dana staru u fulu sa garancijom.

NA, mislim da grešiš. Ne bi trebalo da treba internet za navigaciju na telefonu. Mada nisam ni ja siguran, ali nema logike, pošto GPS crpi podatke samo od satelita, jedino što bi trebalo je vedrije nebo, valjda :sta:

Ako je fabricka navigacija onxa treba I net, a ako je Garmin, Igo, Navilux...onda ne treba, ali to NISU fabricke.
To je iz mog skromnog iskustva, a nisam imao puno telefona. :osmeh:

North ARMY za jednog rekreativca puno prosipas pamet po svim temama od struke, a o protestima da nepricamo.

Imal' ko Nokia Lumia 520?
Ako ima,nek' iznese neke utiske o njoj!

Ja imam Lumia 920 a prijatelj po mojoj preporuci kupio je Lumia 520.Izuzetan telefon u tom cenovnom rangu.Ni jedan android mu ne moze prici po fluidnosti sistema.Nema kocenja,bagovanja i tome slicno.Kamera odlicna.Po meni jedini nedostatak je ako mislis praviti "nocne slike" :) nema blic tako da se moras opremiti nekim osvetljenjem :osmeh:

Kakva su vasa iskustva sa "touch screen" telefonima i njihovom upotrebom kod nas poljloprivrednika,konkretno mislim na prasinu,prljave i cesto masne ruke,kako se slazu sa tim ekranom?

Kakva su vasa iskustva sa "touch screen" telefonima i njihovom upotrebom kod nas poljloprivrednika,konkretno mislim na prasinu,prljave i cesto masne ruke,kako se slazu sa tim ekranom?
To ti je to,skoro da drugacijih i nemas sada,sem tih sa touch screen-a.
Ja ga imam od 2010,sad je vec vreme da ga menjam,ali je dosta izdrzao.

Постали су нужно зло. Данас сви имају багове, само треба гледати који имају најмање.

Данас сам заменио свој HTC Wildfire S са Samsung Galaxy Grand-ом. Разлог мењања је то што је телефон почео да брљави тако да је постало несносно више. А поправка кошта пола његове вредности тако да ми не пада на памет да се зајебавам са њим и да после опет почне зезати... Овако после 2 године и пар месеци се растајемо.
Овај нови телефон сам узео после доста похвала од стране корисника и за ових неколико сати коришћења могу рећи само да ми се свиђа колико је брз, а за све остало ће време показати.

Знам да је било речи о апликацији за мерење површине њиве, па може ли ми неко рећи како се зове та апликација или послати ПП јер ми мрско да сада тражим по темама.
Хвала.

Zeni sam uzeo neki Samsung Galaxy ne znam ni ja koja mu je oznaka i hoce nekad da pobrljavi,da ne reaguje,da ga treba ugasiti da bi dosao sebi.Citam da im se (android) menjaju programi,ponovo programiraju itd,ja necu sa time da se bakcem.Da li Nokia u kojoj je i dalje Windows(posto nema android verziju) ima i podrzava neke aplikacije koje se koriste u android telefonima ili nema sanse da se one ubace u nju?

Апликације за Андроид и Виндовс нису исти и самим тим је потребно имати верзију апликације прављену за систем који ти треба.
На жалост, Андроид јако брзо расте и стигао је Еплов систем што се броја апликација тиче. У тој брзини има доста надограђивања система и не стижу баш сваки пут да среде све грешке.
Као што рекох, највећи разлог за овај модел Галаксија је смањен број багова. А опет сам узео Андроид због огромног броја апликација које су за Џ.

Nazad
Vrh