Pa ja sam rekreativac.
Mislim da je ima Muccobieno, ja je imam za 120e manje od mesec dana staru u fulu sa garancijom.
Mislim da je ima Muccobieno, ja je imam za 120e manje od mesec dana staru u fulu sa garancijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je fabricka navigacija onxa treba I net, a ako je Garmin, Igo, Navilux...onda ne treba, ali to NISU fabricke.
To je iz mog skromnog iskustva, a nisam imao puno telefona.![]()
Imal' ko Nokia Lumia 520?
Ako ima,nek' iznese neke utiske o njoj!
North ARMY za jednog rekreativca puno prosipas pamet po svim temama od struke, a o protestima da nepricamo.
To ti je to,skoro da drugacijih i nemas sada,sem tih sa touch screen-a.Kakva su vasa iskustva sa "touch screen" telefonima i njihovom upotrebom kod nas poljloprivrednika,konkretno mislim na prasinu,prljave i cesto masne ruke,kako se slazu sa tim ekranom?
Zavisno od modela do modela,neki popizzz kad su prsti masni,oznojani ili padne koja kap kise,dok neki i tad rade odlicno.Kakva su vasa iskustva sa "touch screen" telefonima i njihovom upotrebom kod nas poljloprivrednika,konkretno mislim na prasinu,prljave i cesto masne ruke,kako se slazu sa tim ekranom?