Mobilni telefoni

Isao sam u mts i nisu imali Nokiu lumiu 520 pa sam uzeo Samsung Galaxy Ace.

Bio da vidim u vipu i nemaju ni jedan normalan telefon, pa sve nešto razmišljam da uzmem 25% popusta na pretplatu a telefon kasnije uzmem za pare. Nešto su u zadnje vreme neozbiljni ne znam kako su u drugim gradovima ali u Zrenjaninu rasturaju.

Sve zavisi, kako kome odgovara. Meni u mts-u odgovara tarifa koju koristim, ja bi je koristio i da ne dobijem telefon za dinar. A ovako i lepo i korisno

Ja sam uzeo u mts-u box paket i imao sam pravo na telefon i kao sto sam rekao nisu imali Lumiu 520, ali mi se ovaj ucinio dobar i povoljan, za sada se ne kajem.

Bio da vidim u vipu i nemaju ni jedan normalan telefon, pa sve nešto razmišljam da uzmem 25% popusta na pretplatu a telefon kasnije uzmem za pare. Nešto su u zadnje vreme neozbiljni ne znam kako su u drugim gradovima ali u Zrenjaninu rasturaju.

Slično je i u BG. Ja sam posle 4 godine u VIP-u prešao u MTS. Tamo je popust 50%, umesto VIP-ovih 25% i ugovorna obaveza može i na samo 12 meseci. Inače, koristim Mix net M: 300 minuta prema svim domaćim mrežama, 600sms i 600mb, s tim što se neiskorišćeni saobraćaj prenosi u naredni mesec. Sve to plaćam 570 din.
Ako nisam ovo smeo (reklama) da postujem, molim admine da obrišu, ili mi jave da ja to sredim. Hvala.

i ja sam presao iz vipa u mts mnogo su povoljni i ja imam isti paket i placam 570din

To je odlicna ponuda sa 50% u mts. Ja imam sad isti paket kao Radasin. 300-600-600 za 570din. Imao sam broj jaci paket (600-1500-1500), ali sam prilikom produzenja ugovora presao na nizi paket, jer nikada nisam mogao potrositi poruke i megabajte. Inace jedno 10 ljudi koje znam imaju 300-600-600 sa 50% popusta i to je nekako besy buy paket na trzistu.

Imam pitanje (nadam se da nije i problem) Nakon par punjenja samsung ATIV i8750, baterija se neprazni..piše 4 dana korištena i 100% napunjena..Mob koristim za razgovore max 5 min. dnevno. Mobitel je novi.

imam problem sa nokiom e72 ! neznam koi put mora u servis(zbog istog problema), tokom razgovora jednostavno se čuje neki klik i isključi mi mikrofon tako da nemože druga strana da me čuje pa se sam ponovo uključi ali to radi samo na neke brojeve ili neke mreže . neznam dali takav kvar može uopšte da se otkloni ? meni bolji telefon netreba sve ima na njemu dobra kamera, muzika, dobar na netu, baterija i dalje drži od 7 do 10 dana uglavnom obavlja njegovu namenu čak i mnogo više . ako neko zna za stvarno dobar servis neka pošalje broj na pp , ako ne ( pošto nisam u toku)* kakav paket sa telefonom mi preporučujete ? ovaj je kod mene već druga godina, znači treba nešto bolje ! *

Ja sam na istom paketu o kojem pričate u MTS-u - MixNet M, ali ja plaćam punu cenu od malo preko 1000 dinara jer sam uzeo mob i potpisao ugovor pre godinu ipo...

Pitanje, pošto sam sad uzeo od brata Galaxy Ace, da li je te količina MB koja dolazi u sklopu ovog paketa - 600mb dovoljna za mesečni rad androida? Kad sam kući onda radi wierless ali kad izađem palim ovo drugo korišćenje....
Poenta mi je da znam da li da se opustim ili da gasim i palim kad mi treba...?

Hvala :ppozdrav:

Otidji i resi limit za pocetak sto savetujem svima koji su u mts-u. da ne prodjes kao ja 0.8gb van pretplate kosta kao svetog petra kajgana...a ako kupis megabajte pre nego sto potrosis je oko 50 puta jeftinije ali doslovno.
Jer 0.05 din deluje jeftino ali to je kb....1gb van pretplate kosta 50 000 din +pdv...

Poslednja izmena:
Dosta je 600mb. Poznanici imaju HTC i slicne android telefone i lagano se uklapaju u 600mb, naravno ako ne slusas pesme sa yt onda nije dosta ni 10gb.

Nazad
Vrh