Mobilni telefoni

Ja trenutno koristim sony ericsson xperia arc s,telefon je stvarno super.....

1zcmkh3.png

Ja ih lično ne volim, ali samo zato što nemam potrebu za njima, ko ima, njemu sigurno dobro dođu.

Ako se odlučiš, pročitaj prvo malo po netu komentare, recimo na ovom linku što si naveo lik piše da hvata TV signal u voćnjaku :D ali isto tako da baterija ne drži duže od dva sata sa uključenom navigacijom, što je i za očekivati, GPS jako srče bateriju, meni na nokia e72 baterija drži 7 dana, a kad sam išao na more upalio navigaciju i izarčio je za 4 sata...srećom sam imao punjač u kolima :)

Narode, kinezi nisu loši ali samo vizuelno. Onaj ko stvarno koristi profesionalno sve mogućnosti telefona zna i vidi razlike.

U kinezima su procesori daleko slabiji tj sporiji, imaju manje RAM memorije i uglavnom starijeg tipa itd itd. Znači neke aplikacije predugo obrađuju zahtev ili se predugo "pale", isto tako ako vam u pozadini rade neke dve aplikacije recimo, ne možete pokrenuti treću jer nema dovoljno memorije, možda i može da se pokrene ali će raditi jako sporo zbog "pageinga" RAM memorije negde na flash ili ko zna kako telefon krpi rupe..

Fiatisto, vidim po internetu da se svi žale na glasnoću zvuka i na blic, zato je dobro uvek po internetu procunjati pre kupovine telefona...ne vidim da spominju rešenje, tako da ne znam šta da ti kažem..

http://www.phones.com/sony-ericsson/hazel/opinions/
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_hazel-reviews-3058.php

A pročitaj i ovde, dole ispod karakteristika telefona

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2425/Sony-Ericsson/Hazel-J20i
Mislim da grešiš što se tiče kineza
Npr. moj ZOPO ,,kinez ima :
procesor CPU: MTK MT6575 1GHz, cortex A 9
4GBMB ROM ,RAM: 512MB
Screen Technology: Sharp ASV TFT Multi-touch Screen

Display reulotion: QDH, 960*540 pixels

Zar je to slabo ??
Čak je i bolje od pojedinih telefona zvučnih imena ....
Evo i slike, kako izgleda
zopo-zp100-mtk6575-andro.jpg
[/IMG]

Pa nije to loše, koliko si ga platio? Kako radi kad pokreneš puno aplikacija?

Pa ok, ali to nije ni tako malo para, za te pare ima telefona i drugih proizvođača koji nisu puno lošiji sa performansama...ja sam pričao o onim kinezima za 50 evra što primaju dve tri SIM kartice, imaju televizor i ostala čudesa :D a izgledaju kao kopija nekog poznatog modela..

Dali se neko bavio otklučavanjem sl3 telefona.Tj nokia c5-00.Imam oclhashcat ali ne znam kako da dobijem taj hash fajl.

Ако могу ја да покушам да одговорим :osmeh: .. За Макаров требају м.... ово само носиш у џепу а ефекат је пре или касније исти ...::namigivanje:: ... питате за разум жртву маркетинга .. ех ...

Imam problem sa telefonom, Nokia je u pitanju neka starija zidarska, kad ukljucim punjač na ekranu umesto da napiše baterija se puni napiše baterija se ne puni, bateriju moram puniti u drugom telefonu,Interesuje me šta može biti kvar na telefonu?

probaj sa drugim a istim punjačem. Tako ja kad sam išao sa drugom na more, samo ja poneo punjač, meni puni njemu lepo piše ne puni, prvi put sam to video u životu...onda je pozajmio punjač od tu nekih ljudi i lepo je punio. Mislim da je razlika u struji punjenja, tebi je ona na punjaču opala mnogo usled zamora električnih komponenti u punjaču ili tako nešto...

Imam problem sa telefonom, Nokia je u pitanju neka starija zidarska, kad ukljucim punjač na ekranu umesto da napiše baterija se puni napiše baterija se ne puni, bateriju moram puniti u drugom telefonu,Interesuje me šta može biti kvar na telefonu?

Otišo ti ulaz za punjač na telefonu najčešće se odlemi, ili pukne lem,pa nema kontakta

Nemoj ni uzimati,sve mane su na njegovoj strani. Nema blic na kameri,kamera losa,zvucnik osrednje los,BT ne salje nista na druge telefone osim na iPhone,nema ni memorijsku karticu da bi se nesto na brzaka prebacilo.

iphoni su za one koji žele biti frajeri (dase) a za obične smrtnike je bolji neki android smartphone, jer osim ovog što je NA naveo imaš i manji izbor aplikacija (programa) za njega.

@miroslavk
Kontakt oksidirao ili se nesto odlemilo. Uzmi alkohol (moze i domaca rakija :osmeh:) pa ocisti konektor i na telefonu i na punjacu. Ako i to ne pomogne, onda se nesto odlemilo pa nema kontakt.

Nazad
Vrh