Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koliko znam, MTS ne zaključava telefone, možda grešim...
Kao što rekoh, MTS ne zaključava telefone tako da se mogu koristiti samo sa MTS SIM karticama, to sam hteo da kažem, a i jesam rekao![]()
Ja koliko znam, MTS ne zaključava telefone, možda grešim...
Handy je prodavnica a MTS je provajder. Kao što rekoh, MTS ne zaključava telefone tako da se mogu koristiti samo sa MTS SIM karticama, to sam hteo da kažem, a i jesam rekao![]()
e ovako sta je bolje da kupim sony ericsson xperiu x10 mini ili nokiu x3 02 za isto ih para mogu uzeti.
Kupi ,,kineza " za iste pare možeš mnogo bolji tel . da kupišIma li ko Samsung Galaxy Y Duos. Razmisljam da uzmem ovaj telefon pa me interesuje vase misljenje
ostali su samo na kartici, a na C5 kad hoću da kopiram iz memorije sim u memoriju telefona napiše da je prenešeno 0 kontakata, a na kartici sigurno ima kontaktaDa nije obrnuto, da su ti brojevi ostali u starom telefonu, a ne na kartici?