Mobilni telefoni

Ja koliko znam, MTS ne zaključava telefone, možda grešim...

Handy je prodavnica a MTS je provajder. Kao što rekoh, MTS ne zaključava telefone tako da se mogu koristiti samo sa MTS SIM karticama, to sam hteo da kažem, a i jesam rekao :D

Kao što rekoh, MTS ne zaključava telefone tako da se mogu koristiti samo sa MTS SIM karticama, to sam hteo da kažem, a i jesam rekao :D

Handy prodaje telefone na slobodno,zatim Vipove telefone na ugovor,i nakraju "svoje" telefone na MTS ugovor, e ti telefoni nisu zaključani i mogu se koristiti sa karticama drigih mobilni operatera kako domaći tako i strani.Sad ti je valjda malo jasnije.

Ja ne znam šta si ti zapeo, meni ništa ni nije bilo nejasno, lepo sam rekao da MTS ne zaključava svoje telefone na MTS mrežu, kasnije sam na tvoj odgovor dodao da znam da je Handy prodavnica i ne kapiram šta ti pokušavaš da mi objasniš sve vreme?

Znači odeš u MTS, kupiš telefon, on nije zaključan. Odeš u VIP kupiš telefon, on je zaključan. Odeš u Telenor kupiš telefon, on je zaključan.

Odeš u Handy, kupiš MTS telefon, on nije zaključan. Odeš u Handy kupiš VIP telefon, on je zaključan. Odeš u Handy, kupiš Telenor telefon, on je zaključan.

Jel tebi sad jasnije?

To da li je u Handy možda veća ponuda telefona za iste MTS pakete, ili su ugovori nekako povoljniji, o tome ne znam ništa, samo sam rekao da MTS ne zaključava svoje telefone, kupio ih ti u Handy ili u MTS poslovnici.

Ako neko hoce Apple iPhone5, neka mi se javi za 800e je njegov. Nov, neotpakovan. Nemam na lageru, vec iskljucivo za poznatog kupca nabavljam!

Nisam ja zapeo nego odvaljuješ gluposti za neverovati,napisao si dve kontradiktorne stvari,Prvo: ako telefon nije zaključan onda može da se koristi sa drugim karticama,a ti si napisao upravo suprotno , Drugo nije tačno da MTS ne zaključava telefone zaključava ih itekako , a Handy ne zaključava svoje telefone koji idu na MTS ugovore, prema tome nije sve jedno gde ćeš kupiti telefon.I treće Handy ne prodaje telefone na Telenor mrežu.I nemoj pisati svašta ako ne znaš,.

Ja sam rekao ovo:

Ja koliko znam, MTS ne zaključava telefone, možda grešim...

takođe sam rekao:

Handy je prodavnica a MTS je provajder. Kao što rekoh, MTS ne zaključava telefone tako da se mogu koristiti samo sa MTS SIM karticama, to sam hteo da kažem, a i jesam rekao :D

Znači ja sam upravo rekao da MTS ne zaključava telefone tako da se mogu koristiti samo sa MTS karticama...već mogu i sa drugima, kapiraš...

Problem komunikacije putem teksta je što nema intonacije, pa nekad poruka može zvučati dvosmisleno.

Drugi problem je što si ti od moje prve poruke počeo raspravu, gde nije bilo dvosmislene poruke, rekao sam da MTS ne zaključava telefone, takođe sam se ogradio rekavši da "možda i grešim..".

Treće, primer Handyja i Telenora sam samo naveo kao jedan niz da objasnim poentu, ne znam da li Handy posluje sa Telenorom.

Četvrto...postoje ljudi koje zovemo trolovi.

e ovako sta je bolje da kupim sony ericsson xperiu x10 mini ili nokiu x3 02 za isto ih para mogu uzeti.

Ja imam X3 02 dobar je telefon kamera je perfektna i sto se tice fotografija i sto se tice video zapisa ,ali je baterija jedna od boljki ,onda ekran se izgrebo sam od sebe tj od trenja telefon o telefon .Ima jako glasna dva zvucnuka ,solidan internet itd nije los telefoncic za male pare . A imam i x2 mnogo bolji je x2 zato sto ima blic ,ima ociju slusanja telefona bez slusalica,nema tac skrin ,bolju bateriju ,baterijsku lampu tj blic sluzi kao lampa sija kao lud itd itd

Posedujem Nokiu C5 00 uzeo sam od telenora, nebitno, nego imam problem trepti mi u gornjem desnom uglu pismo, a sve poruke pročitane, isto tako i liste dostave obrisane, može li mi neko iskusan da mi pomogne kako da to rešim da netrepće?

Puno hvala, očistio sam karticu i sad je u redu, još imam problem jer nemogu da nađem imana koja su memorisana na kartici i kad hoću da kopiram iz kartice u memoriju telefona nemože, a na kartici ima brojeve koji su vidljivi jedino na starom telefonu

Ima li ko Samsung Galaxy Y Duos. Razmisljam da uzmem ovaj telefon pa me interesuje vase misljenje
Kupi ,,kineza " za iste pare možeš mnogo bolji tel . da kupiš
Ja sam isto hteo da kupim Samsunga ali ,, kinez" je puno bolji
Imao sam prvo ,, kineza " 4.1" i9100 Android 2.3 MTK6573 3G GPS TV WiFi Multi-Touch 8.0MP Camera Smart Phone koji je bio Orginal Samsung S 2 ( sva podešavanja kao kod Sam.) i platio ga 160 e a pogledaj koliko je koštao tad Samsung
Sad sam kupio brendirani kineski tel ZOPO ZP Pilot 100 i ekstra radi evo ti link pa pogledaj o čemu je reč;
http://www.zopomobileshop.com/en/11-zopo-zp100-mtk6575-android-dualsim-smartphone.html
http://www.zopomobileshop.com/en/11-zopo-zp100-mtk6575-android-dualsim-smartphone.htmlRadi ekstra , naravno ovo su telefoni sa dve kartice ( dual sim )

Probaj kad udjes u imenik da odes na " podesavanja" i tamo je prva stavka prikazati kontakte,izaberi "sim memorija" i "memorija telefona" i tako vidis brojeve na sim kartici ako nisu nekim slucajem izbrisane,ja imam c5 i tako mi prikazuje brojeve iz sim kartice,a ima i imena iz telefonske memorije. Javi sta si uradio.

Nesto ne nadjoh neke komentare o iphonu,osim sto jedan prodaje I5,ako ima koji vlasnik iphona neka podeli sa nama neku zanimljivu aplikaciju.
Nisam citao mnogo postova nego samo par poslednjih, nadam se da ima vlasnika iphona

Ma nisam jos stigao do I5,niti bih kad dao tolike pare za tu igracku nego onako pitam da li neko nema neku zanimljivu aplikaciju koju jos nisam video a vezana je za iphone samo to

Nazad
Vrh