Mobilni telefoni

nvx8m.png

Sta kaže clan zombie na ovaj sistem?

Sva 3 sam imao,Vivaz je sa cenom najslabiji bar je 40e jeftiniji od C7 ili E72 mana mu je jako slab zvucnik pa se nekad i ne cuje kad zvoni i jako slab blic kamera,al inace nije los telefoncic.
Za E72 i C7 imam samo reci hvale,C7 imam oko 8-9 meseci E72 sam prodao jer mi nije prakticna ne mogu jednom rukom kucati poruke dok nesto radim ili vozim(znam da ovo ne bih trebao raditi ali kad je tako).

Sva tri telefona prevaziđena pogotovo symbian koji je mrtav odavno.Za te pare uzmi neki samsung ili sony sa androidom nećeš se pokajati.

Pa pogledaj u koji procenat telefona se ugrađuje pa će ti se samo reći.Inače izraz mrtav znači prevaziđen.

A Anna i Belle ?? Sve su to nove verzije,a ako se ne ugradjuje u druge telefone ne znaci da je los.
I TDI motori su dobri pa ih ne koriste svi auti,dobar je i JTD pa ih opet ne koriste svi auti.

Moram da se umešam.NA je u pravu ali o ukusima ne vredi raspravljati.Što se mene tiče simbian je itekako živ-slobodan dogradiv a to zna samo onaj ko je koristio takvu platformu malo ozbiljnije.Manje zahtevan za aparat a itekako funkcionalan.Kao dizel auto,moraš da voliš da ga voziš...

Evo ispod par linkova ,pa se edukujte malo pošto očigledno živite negde u 2009 godini ,to što ovde narod nema para pa kupuje uglavnom starije telefone starije od 5 godina u kojima je bio zastupljen symbian ne znači da je odličan softwer,naprotiv ovaj operativni sistem izumire i ovom tendencijom će nestati za par godina ili će biti mizeran ,Anna i Belle su ništa drugo nego stari markentiški pokušaji da se proda ista stvar pod drugim imenom ,

@bobanvrb
Nisi u pravu nikako, ovde se ne radi o ukusima nego o činjenicama, da je puno veći broj aplikacija pisano za android operativni sistem nego za symbian ,i ne samo broj nego i namena,pogledajmo navigaciju trenutno najači brend IGO nepravi uopšte softwer za symbian,android zahteva manje radne memorije, i dalje da ne pričam ,i opet niste u pravu kada kažete da to što se ugrađuje u mali broj telefona ne znači da je loš naprotiv da je dobar ugrađivao bi se u veliki broj telefona,Kao nekada.

http://www.mikro.rs/main/index.php?q=vest&ID=14446&IDkom=17513&upiskom=2

http://www.srbodroid.com/zanimljivo...ima-59-procenata-svetskog-smartphone-trzista/

Da su Samsunzi,HTC i ostali koji koriste Androide tako dobri i prakticni bili bi trazeni od strane kupaca a ne bi ih bili prepuni oglasi + sto im pada cena redovno sto opet govori.

Samo što si zaboravio Sony ericson koji je i te kako tražen i drži cenu koji je među prvima ugradio ovaj operativni sistem i sa svojim kvalitetom izrade to mu se ispostavilo kao pun pogodak ,i koji je zaobišao Nokiu za jednu svetlosnu godinu,ali opet brkate lončiće ja sam ovde govorio o operativnom sistemu a ne o kvalitetu izrade telefona to je neka savim druga priča,

Moj prvi telefon (a imao sam ih mnogo) na kojem nisam izgubio ni Evro je bio Xperia X10 koliko sam ga platio toliko sam posle pola godine i dobio za njega.

Ta manite me Sonija,imao sam Vivaza od tih novijih i prodao prvom prilikom (imao sam ga za docek 2011-te) znaci pre oko 2 godine,padala mu cena kao sljive u avgustu...

Ja koristim garmin na simbijanu.Pa lepo piše popularniji jesu ti telefoni sa tom jeftinom i glupavom platformom koji ništa ne nude.Kao španske serije štancuju se u ogromnom broju a o kvalitetu da ne pričamo.Bitno je ljudima da lepo svetli da je tač da imaju aplikaciju fejs jer drugačije neznaju da se snađu i na kraju to je u modi imaju sve viđenije face a da ih neko pita zašto to već nemaju pojma.Nikad nisam koristio te druge platforme jer stvarno nemam živaca i vremena da gubim sa njima.Naviko sam na sibijan volim tu platformu i ša sad,a to dal ja živim u 2009-oj ili u 1809- moja stvar.Činjenica je da svi malo kasnimo po tom pitanju ali kada budu napravili nešto što će da mi skrene pažnju sa simbijan platforme prelazim do tad neka hvala.A da kod pašenoga sam imao prilike da koristim igo.Blago je reći da je totalno osakaćen u odnosu na garmin.Neznam možda je neko bolje upućen ali garmin ima detaljnije mape od svih gps aplikacija.

Druže moj ti je savet da ne pišeš više svašta jer sam sebi skačeš u stomak ,

Prvo, Vivaz Ui5 je telefon koji je izbačen krajem 2009 početkom 2010, A koliko sam ja informisan mi smo poodmakli u 2012 ,baš zato sam i stavio one linkove da malo pročitate da ne živite u prošlosti ,ali očigledno niste.
Drugo, taj telefon je imao u sebi ugrađen baš taj symbian kojega toliko hvalite e sad zašto mu je cena tako padala sam bog će ga znati (možda zbog tog dobrog symbiana) ,
Treće, ja stojim iza svojih reči i to je sigurno istina nemam razloga da lažem ,kada sam rekao da je Xperia jedini telefon na kojem nisam izgubio ni evro i ujedno najbolji do sada koji sam imao po usklađenom kvalitetu izrade i softwera.

Neću više pisati jer se ovde debelo brkaju lončići a imože da potraje do ujutro.

Nazad
Vrh