Mobilni telefoni

Imam 5530 xpres i ekstra sam zadovoljan. Kupio sam novu i ne menja mi se ali mi zatreba navigacija 2-3 puta godišnje a ona nema gps. Imam preporuku za nokiu c5-03, valjda taj model. Ima li još šta da je dobar telefon a da može da posluži kao navigacija?

Pa evo ova 6220 koju sam nahvalio sad možeš da nadješ za 40-50e a ima navigaciju integrisanu i sve ostalo sem wifi .Čak ima i noviji softver symbian 9.3 a n958gb ima 9.2

5800 je jeftina a IZUZETNO dobar telefon i za kameru(solidno prosecna) muziku,lepo lezi u ruci samo reci hvale a za nekih 70e ful dobra se nadje.
A sto se tice 6220 neka hvala,imao u ruci i odustao.

Šta zameraš 6220?Imam ja zamerki recimo kameru koja je 5mp ali sklona crkavanju zbog vibracije.Čak je i vibracija na tel smanjene zbog osetljive kamere.Kod mene još uvek radi tj slika a stare je neznam koliko.Ako čoveku treba navigacija evo mozda naj jeftinijeg rešenja sa performansama novijih modela.I 5800 i ova imaju procesore arm 11 nešto većeg takta 5800 na 434mhz dok ovaj drugi ima 369mhz.Što i nije neka razlika.mislim da je 6220 brža.Ja sam par dana koristio c7 koja radi na 680mhz.Ljudi kako je ja koristim ona mi stalno zabada.Verovatno zbog tača koji je zahtevan za ove mašinice.Navigacija na njoj mi nije bila za upotrebu jer se skroluje prstima a ja naviko dugme standardno tako kad povučem prstom a ne sačekam da odradi nego povučem još jednom evo zabadanja opet.Proste operacije rade perfektno ali kad se mali zamuči zna da se smrzne i bez restarta nema bože pomozi.

Imam i ja 6220c vise od godinu dana i smatram da za je veoma upotrebljiv telefon kamera ok, navigacija nekad zatreba, a moze se dopuniti i drugim temama ako neko ima takve zelje. Zamerka samo na dzinu trajanja baterije.
A skoro stigla prinova samsung galaxy 2, to je azdaja. Moj prvi izlet van nokie, videcemo kako ce se pokazati.

Da da baterija definitivno loše drzi i kad je nova.Ima boljih tel ali ja da stavim u dzep nešto od 200-300e i sednem na traktor ne ide.To ovi momci malo da se pokazuju po kafićima za nas smirene kod kuće što jeftinije to bolje:haha:

Mislim da je suviše mali displej na 6220 da bi se koristila za navigaciju.To kad se baš izgubiš pa da parkiraš i pogledaš u nju.

Danas sam prodao E6,C7 ostaje jos neki malo duzi period kad preracunam mesecno sam gubio na E6 po 1evric. :osmeh:

---------- Poruka napisana u 12:35 ---------- Prethodna poruka je at 12:33 ----------

Ako hocete za bas male pare solidan telefon to je Samsung I7500 imao sam ga nema mane al ni ne valja ne znam zasto al mi se nije svidjao puno stvari koje nerviraju coveka,ima navigaciju,velik displej,dobru kameru a za 60e se moze naci.

Mislim da je suviše mali displej na 6220 da bi se koristila za navigaciju.To kad se baš izgubiš pa da parkiraš i pogledaš u nju.

Jeste ja sam se snašo sa zumiranjem u minus tako da se dobije veća slika.za 40e 5mp kamera sa ksnenon blicom i navigacija-malo li je.A nisam u toku sa cenama možda je jeftinija.Kod nje je caka što izgleda kako tel od 3e a ispod haube je nabudzena za svoje godine i cenu ekstra.I naravno mali ekran ali rezolucija ista kao kod n95 tako da je isto samo malo sitnije,cile sitnije....ko nosi naočare za vid nema problema

ja imam nokiu 6300 jes stariji model ali kao nova deci kupujem nove a za mene i suprugu su njihovi stari telefoni ( šta da se radi kad za njih živimo i radimo )inače ja sam prezadovoljan nokiom

Kolega pidikanac i ja imam nokiu 6300 staru 3 god i ne prihvata mi slusalicu .Blutut se ukljucuje ali trazi neku sifru da ih upari da ne znas slucajno sifru.

Nazad
Vrh