Mobilni telefoni

pa da moze i tako,ali standardna sifra za nokiju je 12345

za vezu kreiraš sam šifru proizvoljnu nema greške ni sa tom ali zašto bi kad mozeš 000 ili 111 ili bilo koji drugi.Jedino ako slušalice nemaju svoju šifru koju dobiješ uz njih ali za to nisam čuo još.Tako da mislim da 3 bilo koja broja zaključavaju vezu dok traje kad prekineš i sledeći put opet koristiš uređaj možeš da staviš i druge brojeve

Ma probao sam sve varijante ali nece ovaj telefon samo trazi lozinku.Dva komada u kuci bez greske prihvata samo bas moj nece,dal sam nesto zeznuo ne znam

U podešavanjima blututa vidi dali si sve stavio kako treba a moraš da budeš vidljiv svima kako bi se povezao sa nečim.Vidi dali ti slušalice među blokiranim uređajima

Bluetooth wireless technology

Setup a Bluetooth connection
Select Menu > Settings > Connectivity > Bluetooth and take the following steps:
1. Select My phone's name and enter a name for your phone.
2. To activate Bluetooth connectivity select Bluetooth > On. indicates that
Bluetooth is active.
3. To connect your phone with an audio enhancement, select Search audio enhanc.
and the device that you want to connect.
4. To connect your phone with any Bluetooth device in range, select Paired
devices > New .
Select a device and Pair.
Enter a passcode (up to 16 characters) on your phone and allow the connection on
the other Bluetooth device.
If you are concerned about security, turn off the Bluetooth function, or set My phone's
visibility to Hidden. Always accept only Bluetooth communication from others whom

Ma nece da upari pa bog probao sam danas na dva telefona i bez problema radi.Morace izgleda u servis

za vezu kreiraš sam šifru proizvoljnu nema greške ni sa tom ali zašto bi kad mozeš 000 ili 111 ili bilo koji drugi.Jedino ako slušalice nemaju svoju šifru koju dobiješ uz njih ali za to nisam čuo još.Tako da mislim da 3 bilo koja broja zaključavaju vezu dok traje kad prekineš i sledeći put opet koristiš uređaj možeš da staviš i druge brojeve

Imam Sony Ericsson Bluetooth slušalicu HBH-PV 705,koja ima sopstveni,fabrički kod.

imam dva telefona a mislim da ne vrede ni kao pola nekog na dodir i sl.Nokia 6303 classic i neki samsung bez kamere bez icega .Za ovaj posao meni obavljaju sve sto treba.

6303 NIJE za podcenjivanje,odlican telefon nenadjebiva Nokijina klasika i pouzdanost,aluminijumska maska,dobra kamera,dobar prijem signala,solidno jak zvucnik.

Може ли се нов и добар телефон купити до 100 евра. Не интересује ме камера. Овај 6303 лепо изгледа.

Претпостављам да тражиш то за Андроид.

Прво бих те питао да ли ти паше iGO?

---------- Poruka napisana u 13:40 ---------- Prethodna poruka je at 13:35 ----------

mobil296U1650g1119h.jpg

Sony Ericsson Xperia active ST17i, 220€, IP67 водоотпоран, прашина и сл.

Мислим да би овај телефон био добар за све нас који се бавимо пољопривредом јер је поприлично издржљив, а знамо сви колико нам се пута дешавало да нам испадне телефон док нешто радимо.

jel pomogo ovaj link ili da trazimo dalje?Ima potanko uputstvo i razne mape,i razne varijante garmina pa za šta ti treba ti skidaj.

Evo juče se malo ponovih ,telefon je ekstra ,odnos novca i kvaliteta više nego dobar, displej 4.3 incha ,odmah sam mu nadogradio softwer ubacio navigaciju radi kao sat ,novi anroid 4.0.3 je puno unapređen i pokazao se odličnim.

2dazs6w.jpg
2n9kdjk.jpg

2sanx2u.jpg

Nazad
Vrh