Mobilni telefoni

Јесу ли квалитетни они кинески што садрже две СИМ картице?
Kinezi su macka u dzaku,moze da se pokvari posle 2 dana,a moze bez problema 2 godine da traje i napravi mnogo poziva.Cena ide od 60e pa na vise,zavisi od koje ruke kupite i da li ima garanciju.
Ja se ne bih puno zajeb**** i rizikovao,imate u kasi 50-100e Nokiju X1 i C2 sa 2 sim kartice,puno bolje resenje od Kineza.

Јесу ли квалитетни они кинески што садрже две СИМ картице?
Moj brat je imao 3 godine tog kineza posle godinu dana mu je upao u septicku jamu tacnije dok je izvlacio osoku ali je vec bio izvukao tecnost posle posto je bio u garanciji odneo gas u servis i rekli su mu da je skvasen ida nevazi garancija popravka je 1500 dinara i za cudo oni ga poprave i trajao mu jos 2 godine problem je bio oslabio signal i gde je slabija mreza nedostupan je pa ga je zamenio_Ovako sad od drugara sam cuo za kineze posto ih koristi vec neki 8 godina netreba uzimati na preklop i slajdere ovi ostali su ok moze i touch nije imao problema

Nemam pojma jos 2000 i neke sam video da nosi te telefone i uvek se cudio kad mi ih prikaze kopija a cena smesna.Ja nebi kupio tog kineza ipak sam za neki bolji jer mislim da su oni skupi za uzvrat sta nude od opcija.Lepe su kopije ali skupe

molimo bi da mi neko pomogne ako zna treba mi marka telefona i model koji podrzava u meniju da meze da se namesti da moze da se poziva samo odredjene brojeve treba mi to za malu krenuce u skolu pa bih joj uzeo ali da samo nas moze pozivati

imate u kasi 50-100e Nokiju X1 i C2 sa 2 sim kartice,puno bolje resenje od Kineza.
Наравно. Меуђутим нисам знао да постоје други произвођачи осим Кинеза. :osmeh: Корисна информација. Хвала. Купујем ове године једно од та два модела.

@Stole77 ima i Samsungovih modela koji su skuplji i u imenu nose oznaku "duos".
@Saleso mislim da mogu svi telefoni da podrze zabranu odlaznih poziva osim na par brojeva,kad sam bio klinac imao sam prvi mobilni Motorola T191 i ona je imala te opcije ali nisam koristio,pa mislim da postoje i drugi telefoni koji koriste te opcije i dan danas.Sad cu bas procackati moj mobilni pa javim.

Арми, ако имаш пошаљи ми списак свих телефона са том дуал сим картицом. Чисто да видим и упоредим.

Nemam spisak svih telefona,nego dosta radim sa njima pa kad se sta setim i izvucem iz glave.Npr sad sam gledao na mobilnomsvetu Samsung B7722 je duos(2 sim kartice),a ne pise mu u oznakama,niti su igde naznacili u specifikaciji.
@Saleso pogledao sam i nemam tih opcija za biranje porizva ima opcija sve ili nista da se zabrani.

Арми, ако имаш пошаљи ми списак свих телефона са том дуал сим картицом. Чисто да видим и упоредим.

Evo nekih telefona sa 2 Sim kartice,nisam naveo kineske kopije telefone koji mahom svi imaju tu opciju ali nisu baš pouzdani,kod ovih telefona ti je najbitnije da obe kartice mogu da rade istovremeno na telefonu,a sve ostalo zavisi od toga šta tebi treba.

Privileg

PRIVILEG SM1 Android 2.2
PRIVILEG SM10 Android 2.2
PRIVILEG SM2 Android 2.2
PRIVILEG SM2+ Android 2.3
PRIVILEG TV10 GPS WiFi
PRIVILEG TV3 WiFi
PRIVILEG TV5 mini
PRIVILEG TV71 WiFi

Nokia

Nokia C1
NokiaC2
Nokia X1
Nokia 101

Samsung

Samsung Guru Dual CDMA
Samsung Star II Duos C6712
Samsung Metro Duos C3322
Samsung Chat 222
Samsung Hero E2232
Samsung Champ Duos E2652
Samsung Duos 169
Samsung Duos 259
Samsung Star Duos B7722
Samsung E1252
Samsung Chat 322
Samsung E2152M

Ljudi jedan prijateljski savet, manite se mobilnogsveta, veliki deo ljudi tamo su nakupci i ljudi koji žive od preprodaje telefona, svim i svačim se bave, ima i drugih mnogo boljih sajtova koje možete da pretražite.

Nazad
Vrh