Mobilni telefoni

Imam dva telefona Sony Ericsson C510 i Samsung i900 Omina 8gb ! Sony Ericsson za njivu a Samsung za muziku itd. zezanje i tako to !I imam I pod touch za igrice i zezanje !

Sta kazete za model Nokia 5230....... :ppozdrav:
el8xdw.jpg

mmwrxh.jpg

96ye7o.jpg

2gy87dy.jpg

33u2yxf.jpg

Ne znam da je Nokia napravila fals u skorije vreme osim 6700,ali imas boljih telefona od te nokije za te pare ili takav za manje para. :cao:

Ako ces za manje para a isti cak malo bolji sa kamerom onda samsung s5230,malo je tanji po meni je lepsi i bolji,ja sam ga imao i prodao u garanciji,kutija,futrola,kabal,slusalice ma sve za 5 nigde tackice 80-90e menjao za skuplji.
Nov s5230 mozes za do 120e da kupis. :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
Ne znam da je Nokia napravila fals u skorije vreme osim 6700,ali imas boljih telefona od te nokije za te pare ili takav za manje para. :cao:

Ako ces za manje para a isti cak malo bolji sa kamerom onda samsung s5230,malo je tanji po meni je lepsi i bolji,ja sam ga imao i prodao u garanciji,kutija,futrola,kabal,slusalice ma sve za 5 nigde tackice 80-90e menjao za skuplji.
Nov s5230 mozes za do 120e da kupis. :ppozdrav:
Hvala jos jednom pa tu su cene od prilike Nokia 5230 je 130 evra a eto taj samsung 120 , razmisljam pa cu da presudim......... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Pogledaj Nokiju X3,nije tac ali je ovako dosta dobra,a lepo izgleda.
A ako resis tac uzmi ovu verziju.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2287/Samsung/S5230W-Star-WiFi
Post je spojen: [time]1287491874[/time]
@Bata posle N95 ni jedan nije tako dobar da ostavi utisak kao ona,bar meni i ja sam u potrazi za idealnim telefonom,N95 je bio do januara ove godine kad je zamenjen sa nekoliko,ali ni jedan da potraje kod mene kao ona. :D

I ja am u nedoumici jer ne bih da dam dobar telefon za losiji pa sam zato pitao.U svakom slucaju hvala na savetu iz tvog iskustva. :ppozdrav:

Sad sam u lovu na N86,imao sam n96 nista posebno ali u svakom slucaju nije krs kao sto neki pricaju.
Sad imam N82 ima perfektnu kameru sa xenon blicem tako da pravi najbolje slike po mraku od svih nokija.

@IMT-550 imao sam LG-a GC900,fantastican telefon,ne koci,jako dobar displej,kamera odlicna samo reci hvale,u mnogo stvari sam gazio sestrin ajfon od 16gb,dobro LG je vukao karticu od 4gb koju nije ni osetio jer moze do 32gb,kuciste odlicnog kvaliteta jedini razlog sto sam ga prodao...nije nokija :D

North ARMY je napisao(la):
Sad sam u lovu na N86,imao sam n96 nista posebno ali u svakom slucaju nije krs kao sto neki pricaju.
Sad imam N82 ima perfektnu kameru sa xenon blicem tako da pravi najbolje slike po mraku od svih nokija.

@IMT-550 imao sam LG-a GC900,fantastican telefon,ne koci,jako dobar displej,kamera odlicna samo reci hvale,u mnogo stvari sam gazio sestrin ajfon od 16gb,dobro LG je vukao karticu od 4gb koju nije ni osetio jer moze do 32gb,kuciste odlicnog kvaliteta jedini razlog sto sam ga prodao...nije nokija :D
Interesantan razlog..... :D

imam dva telefona Nokiu E 90 i za nju mogu reći da sam prezadovoljan, pre nje sam imao N 95 8 GB i razočarao sam se...povremeno mu osvežim softver i evo radi već više od dve godine
qn75oh.jpg

a drugi telefon je Samsung S 5230.
2mhfyhj.jpg

Kupio sam ga starog oko 2 meseca, kupljen je preko vip-a imao sam tada garanciju još nekih 22 meseca :D, sa njim sam prezadovoljan, pre njega sam imao SE p1i koji sam prodao za 80 evra, imao sam predrasud kod Samsung telefona, ali me je S 5230 razuverio, naredni telefon koji ću kupiti je Samsung Galaxy S, ovaj telefon je prava zver u vip-u se može kupiti za nekih 30 000 RSD ili u 6 rata po 4999 RSD
2itkk6s.jpg

...i još samo jedno čitao sam na nekom sajtu da Nokija polako "gubi" prvo mesto po profitu ostvarenom od prodaje mobilnih telefona, jer su sve popularniji touch screen telefoni s Android operativnim sistemom, windows mobili i symbian su prošlost, a Nokia i dalje u svoje nove telefone instalira symbian :sta:

Neki lik se hvalio kada su geometri merili parcele da je usnimio sa telefonom tačne koordinate i da mu sad oni netrebaju tj tačno zna gde mu je međa. Jel to ima neke veze sa stvarnošću, mislim da te navigacije na telefonima nisu toliko precizne da bi se mogla tačno odrediti međa. I ako tako nešto postoji koji bi to model mogao biti. Čuo sam od prijatelja pa nemam sve podatke.

Nazad
Vrh