Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala jos jednom pa tu su cene od prilike Nokia 5230 je 130 evra a eto taj samsung 120 , razmisljam pa cu da presudim.........North ARMY je napisao(la):Ne znam da je Nokia napravila fals u skorije vreme osim 6700,ali imas boljih telefona od te nokije za te pare ili takav za manje para.
Ako ces za manje para a isti cak malo bolji sa kamerom onda samsung s5230,malo je tanji po meni je lepsi i bolji,ja sam ga imao i prodao u garanciji,kutija,futrola,kabal,slusalice ma sve za 5 nigde tackice 80-90e menjao za skuplji.
Nov s5230 mozes za do 120e da kupis.![]()
Pa bilo bi pozeljno....North ARMY je napisao(la):Jel ti bitno da je tac ??
Interesantan razlog.....North ARMY je napisao(la):Sad sam u lovu na N86,imao sam n96 nista posebno ali u svakom slucaju nije krs kao sto neki pricaju.
Sad imam N82 ima perfektnu kameru sa xenon blicem tako da pravi najbolje slike po mraku od svih nokija.
@IMT-550 imao sam LG-a GC900,fantastican telefon,ne koci,jako dobar displej,kamera odlicna samo reci hvale,u mnogo stvari sam gazio sestrin ajfon od 16gb,dobro LG je vukao karticu od 4gb koju nije ni osetio jer moze do 32gb,kuciste odlicnog kvaliteta jedini razlog sto sam ga prodao...nije nokija![]()