Mobilni telefoni

Na te Nokie ide Garmin navigacija i nema veze sa internetom.. :cao:

NA uzmi S8300 ultra touch imas obicnu tastaturu i tipke za poziv i prekid veze a ostalo radis malo preko taca kamera je 8 mpx podrzava sve moguce osim Wi-Fi Sve drugo podrzava ja imam telefon...Sto se tice kljuceva i njega u dzepu nema ogrebotine jedne na telefonu.. :ppozdrav:

Imao sam LG DC900 isto taj specijalan displej koji nije slkon ogrebotinama,8mpx,wi-fi i sva ostala oprema,sestra ima iPhone 16gb i u dosta stvari je bio ispred ajfona. Poenta...od sad pa navek samo klasican telefon sa dobrim funkcijama,klasicna tastatura,dobra kamera,navigacija,jaki zvucnici,to je ono sto mi treba a ima nokija.

Ono sto meni treba a cemu se nadam uskoro... HTC Desire 1GHz procesor....

1zb99wz.jpg

Ima i onih kineza nzm tacno kako se zovu mislim da je Anycool imas i TV prijemnik na njemu i antenu ,touchscreen olovku ,obicnu tastaturu ,2kartice broja i jos neke gluposti imao sam taj telefon oko 100 evrica je ali glomazan strasno...A telefon koji mi se svidja i koji je isto extra dobar je Nokia 5310 ima 3,5mm dzek za slusalice, i nemozes je unistiti nikako.ispala mi je u naftu par puta samo ga izduvas kompresorom i radi kao nov :haha:

Ma sve te dzidza bidze u telefonima su u redu ali kad bi ih pratio kapacitet baterije.Ovi najnoviji ne verujem da im je vreme trajanja baterije duze od dva tri dana.

Baterija na nokiji 2600 mi trajala po 8 dana a sad na ovoj 3120 classic ako slikam 5-6 slika ni dva a obicno se isprazi kad mi bas treba :zli:

Od jula meseca prosle godine koristim Samsung b 2100,i prezadovoljan sam njime.Extra telefon,posebno zanimljiv za grube poslove.

Kod mene u dzepu uvek ima 3 telefone. Trenutno Samsung D900, Nokia 6300 i VIP V528, sva tri na preplatu, jedan za zenu, drugi za prijatelje a treci za svalerku... :haha: :haha: :haha:

Meni pre nedelju dana na Nokiji 3120 classic crkao softver,ali zamenjen pa sad imam telefon bez velikih ulaganja u nov .

Dukanac je napisao(la):
Kod mene u dzepu uvek ima 3 telefone. Trenutno Samsung D900, Nokia 6300 i VIP V528, sva tri na preplatu, jedan za zenu, drugi za prijatelje a treci za svalerku... :haha: :haha: :haha:
to je dobro :p :) ali zar se zena ne zapita cemu toliko telefona ili imas bas dobar izgovor :haha: :ppozdrav:

ja sve telefone koje sam imao nasleđujem pa to izgleda ovako nov kupim čerki ona njen da mami a mama da meni :haha: mislim telefon :haha: i sve tako u krug pa trenutnio imam soni erikson k510i i zato se nikad nebunim kada kupujem čerki telefon (jer uvek hoče one IN ) pošto svi završe kod mene :haha: :haha: :haha:

Pogodio sam moju N96 da prodam,za nedeljak dana ce otici od mene,a ne znam sta sledece kupiti ja se dvoumim izmedju N86 i 6700.
N86 je masina kao i N96 ima kameru bolju za 3mpx,lepsi dizajn osim tastature koja me odbija maksimalno,sa druge strane je nokia 6700 koja je lepa,elegantna,ima dobru kameru ali nema navigaciju... :udri:

Šta ce ti navigacija? Ne znaš kuda da ideš? Po meni 6700 ie mnogo lepši od N86 i pre bih njega uzeo. :ppozdrav:

Nazad
Vrh