Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj na ovom linku desno na ekranu, sigurno ih ima jos ovo su samo neki.Да л' ти мени верујеш да ја гледам к'о теле испред шарених врата када одем на нпр. "Мобилни свет" и видим списак марки телефона - не препознајем више од пола туцета марки, а остале и не знам ни како се изговарају.
Ja sam hteo A53 medjutim posluša miksana ovde, pogledao uporedne testove i vidim da je a52s bolji bukvalno u svemu, jedina prednost A53 je to što ima malo veću bateriju za koju kazu da se ne vidi razlika na testovima. Tako da sam kupio ovaj stariji a bolji. Mozda prednost kod A53 ako se kupuje polovan je u tome što su svi poprlično novi.Ja imam a52 5g
Kakaw punjač ide uz njega? od 15 ili 20 W? Koliko vidim na oglasimasu svi od 15 mada kad čitam kaze da se isporučuje sa ovim od 20Ja imam A52S, pre toga imao S21 Ultra i razbio displej i menjao za ovaj u nekom servisu, "glavu za glavu", skoro nov bio. Odlican telefon. Iskreno ne znam sta Samsung moze na A serijama da unapredi da prevazidje A52S a da opravda vecu cenu. Jos je ovaj moj od 6 gb rama, a ima i od 8 gb.
Mozda si izabranu sliku stavio kao sliku kada je zakljcan ekran a ne kao pozadinu?Izgleda da sam slep kod očiju, nikako ne mogu da nađem opciju da postavim neku fotografiju (iz galerije) kao pozadinu na ekran. Telefon je Poco X3. Da li neko zna kako da to uradim?
Ako je izaso update za tvoj fon mozes.Jedno pitanje u vezi xiaomi telefona ja na mome ima global rom a jel mogu da instariram miui 14 eu rom?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk