Mobilni telefoni

Мени се слично десило пред крај уговора такође у мтс, као наводно сам се пријавио. Искључили су и после месец дана је истекао уговор и прешао сам у ВИП а атмо нисам имао таква искуства.

To je neka teška prevara.Isto kao sa onom navlakušom sa IQ testom koji odradite pa je posle potrebno samo da pošaljete SMS poruku na određeni broj kako bi mogli da vam pošalju rezultate.Neko se upeca i pošalje pa mu posle skidaju kredit ili naplaćuju uslugu non stop a izlaza nema sem da se isključi broj.

Fora je u tim porukama sto kao salju, nije bilo nikakvih poruka i kad sam na taj broj poslao STOP i stigla je poruka da sam se odjavio sa servisa u tom caskanju je bilo more poruka koje su slali kao neki linkovi i kad sam izasao odatle vise se te poruke ne mogu videti kao da su nekako skrivene

Šaomi 9T
Stalano mi iskače ovo obaveštenje "povratak u viber".
Kada ga u podešavanjima isključim,onda ne dobijam poruke sa vibera.
Kako to da rešim?

Jel si skidao sa neta nesto? Probaj to izbrisati,sigurno si neki malware pokupio

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kad reinstaliras javi kako posle se ponasa jel opet isto ili prestalo

@ljusha Pa to ti stoji kao precica kad ti zakljucan telefon nista bitno evo i kod mene na A70

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
d5654583f86962435bd4d347c170c684.jpg

Ako je nov telefon i instalirao Viber to mora da stoji kao precica,gore u uglu slusalica mora biti a kad se zakljuca mora da stoji za viber isto..kad se to iskljuci nista ne stize kao da ste offline

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ako i dalje stoji ta ikonica,iznad te ikonice stoji zupcanik za podesavanja pritisni to pa tamo od aplikacija za notifikacije iskljuci viber pa opat ukljuci i trebalo bi da nestane

Kod mene se to desavalo, stoji neko vreme pa nestane, nzm da li je softverski bag ili nesto trece...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To je neka teška prevara.Isto kao sa onom navlakušom sa IQ testom koji odradite pa je posle potrebno samo da pošaljete SMS poruku na određeni broj kako bi mogli da vam pošalju rezultate.Neko se upeca i pošalje pa mu posle skidaju kredit ili naplaćuju uslugu non stop a izlaza nema sem da se isključi broj.
Pa cim si poslao sms jasan je i sam test
Sta mi znaci test kad malo, malo keva kaze da sam glupav
- to mi je sa materine strane linija - dobije odgovor

Nazad
Vrh