Mobilni telefoni

Mozda su tu bateriju od 2800mah dobro ukombinovali. Mnogi su se smejali kako iphone ima malo rama ali je bio brzi od samsunga. I ja sam isto bio protiv iphone-a dok ga nisam isprobao. Xiaomi nisam gledao jer sam hteo samsung bas zato sto je na dobrom glasu, i zato sto je pre za njih bilo skoro ne moguce naci masku ili zastitno staklo. A sad je lakse naci za njih nego za samsung, i dosta drugara koji imaju xiaomi je zadovoljno. Drugaru na j5 2017 ispao dugmic za palenje i gasenje, ali je telefon brz. Nemojte mene shvatiti da se na mom telefonu ne moze nista ucitati i da je bas bas prespor. Nego ja od njega trazim kvalitet kao sto ima neki telefon 1000e.

редми нот три и дан данас ради перфектно, телефон из 2013. године....јефино што му не ради је слушалица, механички квар...

Ајфон је шишање оваца са именом и ништа друго...одавно је он престао да буде оно што је био на почетку...3с 2009 година, давно беше, е то је телефон био и истао појам за квалитет и друго...данас виде шта други избаце па онда после годину и више исто то одраде...и хвале се са тим...

Хуавеи је био лидер квалитета, перформанси уз одличне иновације ..П серија топ модела им је била за класу боља од конкуренције....па су их учиткали санкцијама...тренутно стање...

Шаомо граби истим корацима, попиће и он исто тако санкције чим очепе више епл...то је та поштена конкуренција...

Huawei je ubio konkurenciju, sankcionisali ga, xiaomi ubija polako, obisao i apple , drugi je posle samsunga po prodaji, ali uskoro ce i njih obici ako im samsung ne utera.

Trenutno da imam finansijskih mogucnosti samo xiaomi mi 11 ultra, kakav crni samsung i apple. Za manje para bolji uredjaji, to su kupci i prepoznali , zato se xiaomi i popeo na drugo mesto.

Sprdali se svi samnom kad sam pre 5 god uzeo xiaomi , al sad svi nose!

Ima jos pokoji kompleksas da okrece da se jabuka vidi na stolu, ali polako odustaju zbog jadne baterije i nosanja punjaca gde god krenu.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Jel ima neki šaomi sa ekranom 5,5 inča?
Nervira me što su sad sve veći i veći telefoni,još malo pa ćemo nositi televizore u rukama.

To je sto se mene tice sad racunar, davno je izgubio smisao telefona.
Meni je zamenio 70% onoga sto sam na racunaru radio jer sad sve moze i on.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Pošto je A2 Lite počeo da brljavi od ispadanja (junački se držao) ponovio sam se sa POCO X3 NFC 6\64. Sa oglasa na kp 23000 i godinu dana pisane garancije na hardver i softver, pakovanje vakumirano. Više nego zadovoljan.

Pošto je A2 Lite počeo da brljavi od ispadanja (junački se držao) ponovio sam se sa POCO X3 NFC 6\64. Sa oglasa na kp 23000 i godinu dana pisane garancije na hardver i softver, pakovanje vakumirano. Više nego zadovoljan.
Ja ga koristim preko 10 mjeseci... Po meni odlicna kupovina, pogotovo stereo zvucnik, za budjenje odlican. Imam tvrd san

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Da li neko od kolega ko se razume u telefone malo vise moze da pogleda specifikaciju telefona Ulefone Armor 11.
Drugar ima stariji model od ovog i stvarno je neverovatno koliko je telefon izdrzljiv.
Sad me samo zanima dal to sto pise po specifikaciji moze da zadovolji neko normalno koriscenje.
Ako nekog ne mrzi da proveri bio bih zahvalan.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Koliko vidim to su oni ekstremni telefoni ( mozes preci preko njih traktorom itd.). Sve mi se cini i vise nego dobro sem procesora, mozda ce ti biti malo spor ako si zahtevan korisnik.

Bas ta osobina da mozes da ga pregazis troktorom mi se svidja 😀 i ona mi je najbitnija.
Sto se koriscenja tice nista posebno, poziv, poruka, viber, Google, fb i to je to, nista posebno i da ima iole normalnu kameru.

Kupuj. Sa tvojim koristenjem baterija ce ti izdrzati nekoliko dana, kamera isto dosta dobra. Ali pazi majstore, vodootporan je na vodu nisam siguran za ulje😂.

Koliko se ja razumem ovaj je odlican i za zahtevne korisnike.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh