ichbinmilan
Član
Dukej, teško da ćeš uspeti da nađeš MI9T više. Možda samo verziju od 64gb. Više im modeli ne traju ni godinu dana.
Meni stigao MIUI 12, ima nekih razlika.
Meni stigao MIUI 12, ima nekih razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam par dana instaliran vanced.. Strava je, nema reklama, može se smanjiti "ekran" pa raditi nešto drugo, tipa kuckati poruke, možeš i ugasiti tel da ne troši bateriju, a muzika i dalje ide u pozadini itd itd... Ali sam ga morao obrisati, jer neće da aplouduje snimke na yt kanal...Na you tube music mislis ?,isto reklama kolko neces.A za vanced jos nisam cuo,probacu.
Koristi redovnu YT aplikaciju za upload video snimaka, a Vanced za gledanje iliti slusanje muzike.Imao sam par dana instaliran vanced.. Strava je, nema reklama, može se smanjiti "ekran" pa raditi nešto drugo, tipa kuckati poruke, možeš i ugasiti tel da ne troši bateriju, a muzika i dalje ide u pozadini itd itd... Ali sam ga morao obrisati, jer neće da aplouduje snimke na yt kanal...
Koliko kompanija već ima taj podatak, ne verujem da će MicroG imati neke koristi od tih podataka. Privatnost jeste bitna, ali je za neki veći nivo privatnosti potrebno mnogo odricanja što se tiče korišćenje softvera i servisa.micro G trazi gmail i pass.
Koliko im je pametno dati taj podatak.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Probao... Neće..Koristi redovnu YT aplikaciju za upload video snimaka, a Vanced za gledanje iliti slusanje muzike.
Kod mene radiProbao... Neće..
MicroG je FOSS, tako da možeš da pogledaš ceo njihov kod i proveriš da li je po tvom mišljenju aplikacija bezbedna za korišćenje. Da postoji neki problem sa MicroG u vezi sa privatnosti, ljudi ga ne bi preporučivali. Veliki je plus kada je softver FOSS.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Нека, нека.....у шуроком луку бих заобишао ту апликацију.MicroG je FOSS, tako da možeš da pogledaš ceo njihov kod i proveriš da li je po tvom mišljenju aplikacija bezbedna za korišćenje. Da postoji neki problem sa MicroG u vezi sa privatnosti, ljudi ga ne bi preporučivali. Veliki je plus kada je softver FOSS.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Paypal mi je npr zavezan za gmail.
Sto bih dao bilo kome username i pass od svog gmail naloga?
Da me lakse olaksa?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk