galicije83
Član
128GB....Данас сам сликао и сликао и сликао и и даље би ал је мракSa 64gb ili 128?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
128GB....Данас сам сликао и сликао и сликао и и даље би ал је мракSa 64gb ili 128?
I kod mene na honoru je pop up, kad me pitaju kakav je ja kazem super ali nema prednju kameru, svi u čudu, pa kako nema, svi je traže i na kraju kažu stvarno nema, baš sranje kažeОдлична је поп ап камера....лудило мозга![]()
Jeste to Huavei, ali nema veze sa embargom, jednostavno brend za malo zahtevnije kupce. Ja sam imao osmicu nekih 4-5 godina, pre embarga. Odličan telefon, ali je počela baterija da se ubrzano prazni, ne sastavlja 24 sata.То је Хуавеи, само под тим именом, да заобиђу ембарго....Одлични су телефони....згазиће ко мало г остале марке ускоро, ови кинези, у ствари већ им лупају шамарчине и то какве....само што смо ми навкли на име Сасминг, ЛГ, Ајфоне, па је већини испод части да купе ове као лошије телефоне, а уствари су фантастични...