A problem sa burn-in efektom kod Amoleda? Kolika je ta pojava česta?
Video sam dosta polovnih telefona raznih marki sa tim.
I ja sam u dilemi između Redmi Note 8 Pro i Mi 9T. Kod Xiaomia me odbija pokretna prednja kamera.
Тај ефекат је био карактеристичан за старије амолед екране...мени се тај брн ефекат појавио на мојој моторили, после 1,5 година коришћња први пут...сада се то зауставило и тако стоји....јбг мени не смета, а многи то нису ни приметили уопште када гледају слике, клипове на њему...
Код новијих требао би тај проблем да буде решен, да се умањи ефекат истог...
Иначе иамо сам прилику по други пут да упопеђујме 9Т и 9Т про, телефоне...значи лете и један и други, за нијансу бржи Про, што је и за очекивати јер има јачи процесор и то само прилико сликања, где је 855СД показао колико је моћнији од 730СД, а разлика је минорна на сликама између ова два телефона. Једино где је Про јачи су игре, ту разбија обичну верзију....цена више не оправдава разлику измешу ова два процесора, 130+ евра је по мени много за иста два телефона, скоро па истих перформанси...
И да, остави те се бенчмарка, то је 99% глупост и надкуривање чији је дужи, јер 99% корисника ниакда неће на тај начин користити своје телефоне....По мени 9Т је најбоља опција за клуповину одличног телефона, Про је бачена пара ради пар ситница....
630СД је матора дртина од процесора и не може се поредити са било којим новијим, па и мој 830 СД је слабији од 730СД у свим параметрима, а требао би на папиру да је јачи....