Možda je utopija a možda

Odg: mozda je utopija a mozda...

North ARMY je napisao(la):
hajde stiv posto si vec bio u strankama daj nam malo duze dobaci da imamo viziju sta ce biti problemi u pocetku i ima li jos nekih problema osim sto kad coveka strpas u ministarsku fotelju pa podivlja kad se docepa vlasti ima li jos nekih bitnih nesuglasica :cao:
Nisam bio ni u jednoj stranci,već u poljoprivrednim udruženjima, i nemam ja viziju šta će biti,već znam kako društvo funkcioniše

Pa ti mene ko da propitivaš,ne može to tako,jednostavno ,lako ,treba da se mnogo toga navede,objasni i ispriča...ipak odavno sam ja izašao iz škole da bih sad odgovarao,organizujte sastanak pa da vam sve lepo objasnim ::lose::

ne provociram te ali bi bilo lepo kad bi hteo da podelis iskustvo sa nama jer za sad imamo samo volju a svaka bitna informacija nam je dragicena :cao:

@ Senator
Mislim da si napisao ovde da treba 5.000 potpisa a sada citam u ovom zakonu da treba 10.000 :sta:

Vidim, moja greska, pisao sam u brzini, ko zna o cemu sam razmisljao. Po prethodnom zakonu bilo je potrebno samo 100 potpisa (zato danas i imamo ovoliko politickih stranaka koje su nekako uspele da se preregistruju), a po novom je 10.000. Zato sam i okacio zakon gde sve pise crno na belo...

Ok. Samo da razjasnimo!
Mislim da nije veliki problem skupiti 10.000 potpisa.

Pa i nije, veci je problem kako privuci glasacko telo (njih 330.000 ako hocemo u parlament).

Pa mislim da bi malo vece gazde imale interesa u ovoj prici, i da je to dobar izvor finansiranja?

Možda nije, veći je problem što sumnjam da će oni koji potpišu na izborima glasati za svoju stranku, politika je čudo, jede živu decu...

Treba racunati da ce do bilo kojih izbora drzava jos vise propasti- i da ce narod imati jos vecu zelju da nesto promeni!

Ja podržavam sve ovo ali mislim da ovde samo postoji volja...Sve je to lepo da se napravi prava seljačka stranka, ja to slušam već zadnjih par godina, i od nekih ozbiljnijih ljudi gazda...Ali kod nas nije problem ni volja, ni ideje...već su problem pare...Koje sad spreman da izvadi recimo 5000 evrića i da da za osnivanje stranke?Nas 10 da skupimo i da krenemo u realizaciju projekta:haha:I na kraju ćemo se među nama posvađati, pa će biti ja sam uradio više nego ti? Sve je to lepo, ali u prethodnih par stranica ja sam primetio 10 - 20 ljudi koji polemišu oko ovog....

Zbog ljudi koji gledaju ministarsku fotelju način da izađu posle mandata sa par nula više na računu je nama ovakvo stanje u državi, da nepričam o poljoprivredi...

Od poštenih i radnih ljudi neko neće da se bakće jer neznaju da se služe takvim trikovima i vrlo brzo ispadnu iz igre...

I na kraju svega moja omiljena reščenica: najteže ja raditi sa ljudima...

Ne treba bas 5.000 evra, vise dobra volja i malo slobodnog vremena za pocetak. I 90% si u pravu u vezi ovog sto si napisao, ali nasa prednost je u tome sto smo svesni rizika. Trebao bi nam neko iskusan i politicki potkovan da nas usmeri, poduci i pokaze nam neke politicke manevre. Takodje, trebaju nam i clanovi kao sto si ti da nam predoce i negativne strane projekta i potencijalne opasnosti na trnovitom putu do uspeha. :ppozdrav:

Malo nas je, to je realnost.Velike pare su u igri- ako pričamo o izborima na lokalnom, ne na nacionalnom nivou!LJjudi, verujte mi, znam.
Pojavi se neko od političara za koje niste ni čuli i hop! Uzme termin poljoprivredne emisije...
Niste doživeli...Ako si fanatik(kao sto sam ) juriš sponzore da bi sačuvao svoj termin...A ni K od kampanje, izbori na Voždovcu...Ovo nije za forum, već duplo private...
pozz i napred.
Bliže informacije-PRIVATE.

senator je napisao(la):
Ne znam zasto je rec paor vec oskranvljena, ali cu verovati u to pa cu je izostaviti. Seljacku stranku je vec oskrnavio onaj klovn Marjan Risticevic. Naglasavati elektronski karatkter stranke ili dovoditi je u vezu sa internetom, moglo bi da suzi krug potencijalnih biraca zakoje je internet jos uvek nepoznanica. Treba nam nesto sveze, neizvikano, zvucno, nesto sto ce animirati narod i pruziti mu osecaj da ce neko sutra da ga pita kako mu je .
Evo mojih predloga:
*Stranka Poljoprivrednih Prozvodjaca Srbije- SPPS, jes da ima malo nezgodnu indirektnu asocijaciju, ali mislim da je ok;

*Poljoprivredna Stranka Srbije- PSS sto bi moglo biti poprilicno zgodno za reklamnu kampanju jer bi sa tim PSSsss mogli ostalima da pokazemo da cute.
Ovo su samo neka moja razmisljanja, dajte da cujem sta mislite.
PSS-Pokret Snaga Srbije-BogolJub Karic? :nono: ::lose::

sve je to dobro samo da se gura i da nam se stranka ne zove GSP Gledaj Svoja Posla jer od ove stranke nema goreg mi svoje odradimo a oni dignu pare

Da vidimo koliko će se ljudi uključiti u ovu priču, rok 24 sata, da vidimo koji su nam potencijali...

Nazad
Vrh