Možda je utopija a možda

Odg: mozda je utopija a mozda...

PSS :D

Hajde da se vratimo na temu. Ime buduce stranke?

smedic je napisao(la):
Za Senatora!! :ppozdrav:

N.A. koja funkcija za tebe? :sta:
ja cu imati istu ulogu kao i na forumu da slusam sta ljudi pricaju,sta im smeta,a isto tako da zlonamerne ljude iskljucim i da udarim po prsticim ako neko pocne da svrlja :udri: :D
Inace necu biti preterano aktivan oko formiranja jer ima dosta starijih i iskusnijih ljudi ali potpisom i sl cu uvek pomoci :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1260206837[/time]

Ogradjujem se od vaše rasprave,a o temi udruživanja vidim da imate teoriju,ali ne i praktično doživljavanje stvari,tako sam ja govorio pre 10-12 god.,ali jedno udruživanje je toliko komleksna stvar,hajde da napravimo probno dogovaranje oko nekih važnih stvari u poljoprivredi pa će te videti koliko različito mislimo :cao:

@stiv ovako ne odgovara BAS nikom ovo stanje u drzavi i utopija je napraviti drustvo u kom je zadovoljno 100% ljudi,za pocetak bar da je 50% + 1zadovoljno a o tome bi se vec moglo diskutovati i takva stranka bi imala smisla

zzalosno je videti da se prepucavate preko foruma trebalo bi da nam je zajedniccki problem kako pomocci seljaku tj sebi dobrodoslo je svako napredno razmissljanje bez obzira na obrazovanje,razloge zbog kojih smo na selu tipa propali student i sl. zakopajte sekire i pomozite sebi znacci SEBI pa ccete pomocci ujedno i svima glasajte za seljaccko jedinstvo pruzzite ruku jedni drugima i po prvi put osnujte stranku koja cce imati jasan programski cilj a to je pomocc Srpskom seljaku e ssto nisam Josip Broz imao bih plavi voz :haha: :haha:

stiv je napisao(la):
Ogradjujem se od vaše rasprave,a o temi udruživanja vidim da imate teoriju,ali ne i praktično doživljavanje stvari,tako sam ja govorio pre 10-12 god.,ali jedno udruživanje je toliko komleksna stvar,hajde da napravimo probno dogovaranje oko nekih važnih stvari u poljoprivredi pa će te videti koliko različito mislimo :cao:

Apsolutno si u pravu i drago mi je da ima vise razlicitih milsjenja jer to automatski znaci vise razlicitih potencijalnih resenja. NA je u pravu, resenje se usvaja vecinom 50% +1. To automatski daje demokratski karakter stranackoj organizaciji, a oni cije zelje nisu uslisene imaju dve opcije- da se povinuju volji vecine ili da istupe iz stranke i okrenu se aktuelnim politicarima kojima je poljoprivreda poslednja rupa na svirali.

a sto bi se svadjali stocari i ratari? :sta: :sta: pa ako poskupi kukuruz sta ima veze , moze stranka da se potrudi da poskupi i svinjetina ,svakome treba pomoci ! :sreca:

naravno da je tako dragi moji dobronamerni seljaci dokazzimo da se mozze i da nas ima posstenih.mogu zajedno stoccari i ratari al nemozzemo sa lopovima izjandjalim politiccarima koji menjaju stranke i fotelje dokle da jedan Marijan Risticevic bude asocijacija na seljake pa mi imamo mnogo bolje medju nama gledao sam neki dan u Kulpinu pored novog stuba za mobilnu telefoniju ogromne ambare pune kukuruza takvi poslanici nama trebaju a sad odoh ja na put do petka pa se ccujemo nadam se daccete do tada nessto konkretnije uraditi po pitanju stranke a manje po pitanju svadje tj liccne netrpeljivosti pozdrav :ppozdrav:

Ja vas podržavam,ali mislim da je to za sada sizifov posao,inače mislim da kratko dobacujete-bez ljutnje. :ppozdrav:

stiv je napisao(la):
Ja vas podržavam,ali mislim da je to za sada sizifov posao,inače mislim da kratko dobacujete-bez ljutnje. :ppozdrav:

Svaki pocetak je tezak. :ppozdrav:

hajde stiv posto si vec bio u strankama daj nam malo duze dobaci da imamo viziju sta ce biti problemi u pocetku i ima li jos nekih problema osim sto kad coveka strpas u ministarsku fotelju pa podivlja kad se docepa vlasti ima li jos nekih bitnih nesuglasica :cao:

Upload-ovao sam zakon o politickim strankama. Svi zainteresovani mogu da ga skinu i procitaju.

http://hotfile.com/dl/19842232/503feb5/3457-08.pdf.html

Svaki covek na realnim pozicijama vlasti koristice i zloupotrebljavace svoja ovlascenja sve dok ga neko u vrsenju te njegove vlasti ne ogranici. Svaka vlast kvari, apsolutna vlast, apsolutno kvari. (Monteskje).

SUP, deluje moćno.
Senator bi trebalo da utiče na mlade, a kad završi fakultet da mu ne padne na um da proda ovce, da ne zaboravi koliko je težak seljački život...
Senatore, vidim te u fotelji...

Zasad, podrzavam ideju a ukljucicu se cim budem imao sta reci pametno. :ppozdrav:

mira je napisao(la):
SUP, deluje moćno.
Senator bi trebalo da utiče na mlade, a kad završi fakultet da mu ne padne na um da proda ovce, da ne zaboravi koliko je težak seljački život...
Senatore, vidim te u fotelji...

Hahaha, Miro, pa ti si vidovita, evo bas sada sedim u fotelji, raspala mi se stolica za komp, pa sam morao da primaknem fotelju... :haha:
Ozbiljno, nikada necu i ne mogu zaboraviti tezinu zivota na selu jer pratio sam moje na zemlji od malih nogu.

Neke stranke imaju dobro organizovano glasačko telo, posebno po selima, a njihovi članovi više veruju čelnicima stranaka, nego žuljevima na svojim rukama...To je veeeeeeeeeeliki problem.
Ne mogu da kažem koje, skinuće me sa foruma.
Ima ih bar 3.

dobro primecceno pozdrav za Miru i poziv lepssem polu da se aktivnije ukljucci ::traktor:: ::traktor:: ::traktor::dobar deo mesta u parlamentu koje osvojimo treba dati majkama,zzenama,ccerkama a daj bozze bicce i to javascript:void(0);pa ccemo zgaziti traktorom ostale stranke :cool:

Nazad
Vrh