Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja cu imati istu ulogu kao i na forumu da slusam sta ljudi pricaju,sta im smeta,a isto tako da zlonamerne ljude iskljucim i da udarim po prsticim ako neko pocne da svrljasmedic je napisao(la):Za Senatora!!
N.A. koja funkcija za tebe?
stiv je napisao(la):Ogradjujem se od vaše rasprave,a o temi udruživanja vidim da imate teoriju,ali ne i praktično doživljavanje stvari,tako sam ja govorio pre 10-12 god.,ali jedno udruživanje je toliko komleksna stvar,hajde da napravimo probno dogovaranje oko nekih važnih stvari u poljoprivredi pa će te videti koliko različito mislimo
stiv je napisao(la):Ja vas podržavam,ali mislim da je to za sada sizifov posao,inače mislim da kratko dobacujete-bez ljutnje.
mira je napisao(la):SUP, deluje moćno.
Senator bi trebalo da utiče na mlade, a kad završi fakultet da mu ne padne na um da proda ovce, da ne zaboravi koliko je težak seljački život...
Senatore, vidim te u fotelji...