Možda je utopija a možda

Odg: mozda je utopija a mozda...

senator je napisao(la):
Nas ovde bi prvenstveno trebalo da interesuje agrarna politika, a svaku dalju podeljenost po nekim drugim osnovama treba ostaviti po strani. Setite se samo price, koja je bila deo obavezne literature u osnovnim skolama dok je ovaj prozapadni sljam... Dalje objasnjenje nije potrebno.

Ima i te kako... Namerno sam to napisao da vidim da li ce neko da primeti... Vrlo inteligentno sroceno.

pa dobro i ja kapiram da ovde treba da nas spoji agrarna a ne demokratsko-radilalna-liberalna politika i da tome ovde nije mesto a pricu sam i ja ucio u skoli :D

Daj boze da neko nesto pokrene,ja cu vas podrzati-imate moj glas :D

Dodajem svoj glas i podršku a imam i jako uspešnog advokata u porodici ako nam zatreba :D

ako neko od vas cita ranije teme imali smo vec neke inicijative ove vrste.raspolozenje postoji medju svima samo ga treba kanalisati.eto recimo, neka neko od uredjivaca foruma postavi novu temu sa pitanjem da li ste npr.za osnivanje stranke seljaka,ratara,paora,stocara...kako god.i neka svako razmisli u pocetku sa kolikom svotom novca bi mogao da pomogne osnivanje i dalji rad.detalji bi se vec razradili.svako od nas ima svoje prijatelje i komsije od kojih bi pretpostavljam bar neko podrzao istu stvar

nas zadatak i jeste agrarna politika tj kako zastititi seljaka potrebno je da se udruzimo da bi zajedno nastupali i da bi nas neko video ccuo i uvazzio da se pita onaj ko proizvodi zajedno bi bili jacci,a i laksse bi se ressavala pitanja oko proizvodnje, izvoza,zasstite od prevara itd.postavite na forum osnivanje stranke seljaka znacci cisto seljaccke stranke ja sam zzeleo da se pitanje pokrene.Treba se prilagoditi evropi mi sigurno znamo da proizvedemo i bolju sljivu,i tovno govedo i bilo sta drugo Srbija ima prirodne uslove koje treba kanalisati u nassu korist.Mnogo ugledenih ljudi u srbiji poticce iz paorskih porodica sigurno cce neko i pomoci znaju kako su im se roditelji muccili dok su ih sskolovali. ::svaka cast:: :ppozdrav:

Prvi korak: ime stranke. Predlozi?

ma voleo bih da se javi neko iz zemalja u okruzzenju da vidimo imaju li svoju stranku ili nessto ssto ih ujedinjuje sem muke,a naziv stranke neki jednostavan al trenutno nemam efektnu ideju.pozdrav svim forumassima :cool:

Ovakva tema bi svako trebala da ima svog moderatora koji ce stvar da pogura dalje od samo price.
U prici se svi nacelno slazu ali kada treba nesto konkretno odraditi ?
Podrzavam osnivanje paorske internet stranke, jedini medij koji je jos slobodan.

ime interpaor paornet seljonet elektronska seljacka stranka :D

naravno da treba to ozbiljnije postaviti na forum a samim internetom tessko jeste medij slobadan al nissta bez tv bastilje,ja jesam sitan igracc ali sigurno da mogu pomocci makar cclanarinom u stranci i svako od nas mozze pomocci samo treba volje , ujedinjen seljak=jak seljak :bravo: :ppozdrav:

Bio sam član nekoliko udruženja,uh kako je bilo dobro kad je počinjalo,svi jednaki, puni optimizma,energije,zanosa u neki boljitak,,,a onda kao kad se probudite iz nekog sna drugi ljudi oko vas,i vidite sebičnost,poltronstvo,podmuklost-izdaju bez srama i stida.Za ovako nešto treba da se sastave bar tri čoveka sa čvrstim moralnim integritetom , nepokolebivi,nepotkupivi,tj. zaguljeni i onda se postavlja pitanje da li bih neko krenuo za njima i podržao ih ,ja se bojim da i kad bih se našlo tri takva čoveka da ne bih bilo ko da ih prati.kao da prodju kod nas imaju oni prvi :nono:

nazzalost slazzem se sa tobom sve to kasnije djavo odnesse ali u meni zzivi nada da je sazrelo vreme da ce se nacci ljudi koji ovom pristupaju iz muke a ne i koristi i da ce takvi i ostati,ma ja bi da probamo pa ako bog da da ne vladamo srbijom :nono: al da se pitamo za nass proizvod za nassu muku da mi izmedju sebe biramo ministra poljoprivrede tj uzornog domacina ispred nas jer on ce razumeti nassu muku znacci voleo bi stranku koja se ne bavi usko pitanjem vlasti u Srbiji mada i to mora vec da se pretezzno okrene seljaku i svojim jedinstvinim stavom zasstiti seljaka tj sebe,mene ,tebe...ha ha bicce od mene TITO :kisa: vidi se da sam njegov pionir ::novac:: ::svaka cast::

Još nije sazrelo,kažu da nešto pada dok napadne,e pa još nije palo,pogledaj ljude oko sebe,slušaj ih i videćeš da još puno vode treba da protekne i Savom i Dunavom da shvatimo kako da živimo bolje :ppozdrav:

dzionik je napisao(la):
Ovakva tema bi svako trebala da ima svog moderatora koji ce stvar da pogura dalje od samo price.
U prici se svi nacelno slazu ali kada treba nesto konkretno odraditi ?
Podrzavam osnivanje paorske internet stranke, jedini medij koji je jos slobodan.

ime interpaor paornet seljonet elektronska seljacka stranka :D

interpaor-ovo moze da znaci i internacionalni paor :D

Bravo paorska internacionala

Paori svih zemalja ujedinite se!

i treba malo komunistickih ideja ili bar entuzijazma za pokretanje ljudi

Ne treba biti negativan zbog losih iskustava samo oprezan, garantujem da je 95% na opvom forumu postenih ljudi koji razmisljaju o moralu i moralno se ponasaju.

Ajde sad gde su moderatori?

Komunistickih, mislis da opet uzmu svu zemlju? :haha:

Svidja mi se ideja vezana za internacionalizaciju i elektronizaciju projekta. Idealno bi bilo jos kada bi smo mogli da se povezemo sa slicnim strankama ili udruzenjima u okruzenju i priblizimo programske ciljeve. Ko zna, moglo bi to, mozda, jednog dana, da preraste i u regionalni pokret. Medjutim, opet ponavljam, sami sebi smo najveci protivnici. Svaku organizovanu akciju u buducnosti sami bi sabotirali jer ne mozemo da se ujedinimo. A da je tesko naci posteni nepokolebljiv rukovodeci kadar, to ne moram ni spominjati. Medjutim, primetio sam da ovde na forumu ima dosta inteligentnih i postenih ljudi. Neka lepo svi oni iznesu svoje programske ciljeve, pa bi mogli da organizujemo i malo internet glasanje kako bi izabrali predsednistvo i predsednika stranke, sto da ne? Onda se bacimo na prikupljanje potpisa i registrujemo se. Onda, svako od nas prilozi po neki dinar (plati clansku kartu) i vec bi mogli da pocnemo sa ozbiljnijim radom- odredimo sedise (centralu), imenujemo opstinske odbore, uradimo sajt, logo stranke, platimo neku reklamu, pojavimo se kod nase novinarke u emisiji i... mozda nesto i uspemo da napravimo. U Srbiji postoji 6,6 miliona glasaca. Takodje, registrovano je oko 750.000 poljoprivrednih gazdinstava (koliko sam ja mogao da pohvatam na netu, ako gresim, molim, ispravite me). Zamislite kada bi mogli da animiramo sve te ljude sa svojim porodicama da nam povere svoj glas...
Za one kojima ovo deluje smesno- svaka promena dolazi iznutra. Ako vi ne verujete u sebe, kako ce ljudi verovati u vas? Projekat, sto je ludji, to ima vise sanse za uspeh. Usled globalne ekonomske krize, sve grane privrede polaku propadaju, a svako krajnje utociste vidi u poljoprivredi. Dokle god imas parce hleba i soli na stolu, znaci neces ostati gladan. Zato se sve vise ljudi koji ostaju bez posla vraca na selo. E tu mi nastupamo sa nasim programskim ciljevima.

Nazad
Vrh