Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa naravno da je stranački. Sve što oni rade je za stranku. Ali zvanično nije bila stranačka poseta jer nije bilo 50 sendvičara da maše zastavicama, nije bilo sektaških obeležja i sektaških medija da bruje na sva usta gde je bio i šta je radio... Eto Zmaj zna sve pa pitajte njega...Mixer kako nije bila stranacka kada si na pocetku napisao da si izasao u susret tvom drugu koji je u sekti i njemu dizes poene kod njih jer si mu ustupio svoje dvoriste,znaci stranacki je dosao
Где се то устав бави постотком буџета за пољопривреду? То се уређује законом.Olalija samo jedna ispravka. Nije 5% po zakonu o budžetu već po Ustavu.
Nedeljkosavic012 kad već imaš njegov broj na koji se javlja postavi ga ovde da oni koji imaju neki problem mogu da ga pitaju.
Pa jel razvalio vrata, ili čekao, pa kada nisu otvorili onda dosao u Kać?Kaže da je pre Kaća bio u Mošorinu i da su tamo zaključali kapiju i nisu ga pustili. Zato je kasnio pola sata...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Otkud ja znam, to su njegove reči. Kaže mu moj ćale - pa gde ste u Mošorin išli tamo sve Mošorinci!Pa jel razvalio vrata, ili čekao, pa kada nisu otvorili onda dosao u Kać?
Tamo su stočari kojima je mrak pao na oči zbog njihove brige stočarstvu.Otkud ja znam, to su njegove reči. Kaže mu moj ćale - pa gde ste u Mošorin išli tamo sve Mošorinci!
Suština nije u tome da li će se nekome javiti ili neće, problem je što normalan seljak nezna ni šta da ga pita, ljudi su jednostavni, mogu slobodno reći glupi, i postavljaju pitanja "a što ja nisam prošao na konkursu", ili " da li ću da preživim sa 10 krave", nažalost to nije naša suština problema, ali dobro naučićemo. I nije se nama javljao jer nas voli i poštuje, javljao se jer se nije znalo gde vode naši protesti. Bilo je lepe energije, dzaba se izgubila, nije to ni nesloga, više je ljudska glupost. Ali ne bi da komentarišem nikog. E pa sada drugari sa foruma da znate svi, nas su slagali ali do pola, polovinu su ispunili a to je da je više od 200 ljudi dobili po 19000 po Toni kupljene ureje,druga polovina je izvisila. Još i to da vam kažem, naš zavod za Poljoprivredu je dobio taj novac i sa našim regionom, Braničevskim, sproveo tu meru od 19000 po Toni. I evo da znate svi, NAPS, nepostojeća asocijacija poljoprivrednika Srbije je dobila to isto samo preko zavoda za poljoprivredu Mladenovac, a to je konkurs preko koga zavod popravlja humus u zemljištu i subvencioniše 19000 po Toni kupljene ureje, mi smo išli preko Požarevca, ali je predsednik Napsa išao preko Mladenovca, što znači sledeće, zavod za Poljoprivredu Mladenovac popravlja zemljište u Bavanište, nažalost je to potpisala direktorka Mladenovca koja je u "dobrim" odnosima sa zamenikom ministra Bogićević, e pa evo vam cele istine, a vi Vojvođani sejte njive, spremajte zemlju, otimajte njive jedan od drugog, ko vam kriv kad neznatne za "konkurs". Ovo sam rekao zbog protesta u Zrenjaninu, nažalost je odložen jer im se veliki broj ljudi odjavio. Evo i informacije za sve vas, od pre par dana nam se šef kabineta ministra ne javlja a razlog je realizacija drugog kruga subvencije za nabavku đubriva, verovatno su procenili da dobijaju izbore i nemaju interesa da isplate sve to, mi smo protest zakazali i odloži od 29marta do 01aprila jer smo želeli da im damo vremena, pa da znate evo traktora u petak 01aprila. Mi smo svima želeli da damo šanse za kompromis a to je jer su nam pregovarali što se nismo bunili kada je smanjena subvencija na 4000, apsolutno nam ne treba podrška iz Vojvodine i u zadnjim danima se nismo oglašavali mi se pre svega biorimo za svoje porodice a nažalost i sve ljude koji se bave poljoprivredom, kažem "nažalost" jer trenutno imaju važnija posla.Olalija samo jedna ispravka. Nije 5% po zakonu o budžetu već po Ustavu.
Nedeljkosavic012 kad već imaš njegov broj na koji se javlja postavi ga ovde da oni koji imaju neki problem mogu da ga pitaju.
Kakva glupost za odgovor, pa zar pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu ne bi trebalo da je produzena ruka ministartva poljo? Ili ako taj sekretar u NS polaze racune samo pokrajinskoj vladi- opet pokrajinska vlada rasporedjuje novcem koji "dobije" iz beograda....Skup i poseta nije stranačka. Nije bilo aktivista (sendvičara) da se skupe njih 50 ispred kuće, nije bilo medija da se laje na sva usta kako ministar obilazi poljoprivrednike nije bio gradonačelnik. Bili su tu par bitnijih ljudi iz sela (sns) i par njih iz grada koji su organizovali to sve. Ostali su svu bili poljoprivrednici. Pitanja nisu bila nameštena i mogao je da pita svako šta je hteo. A seljaci ko seljaci, svako svoju muku, šta je sa mojim zahtevom iz 2019, šta je sa mojim iz 2020, mene su odbili zbog toga i toga... Tražio je od njih jedno 3-4 brojeve gazdinstva i odma slao telefonom nekom i za par minuta dobijao odgovore nazad. Većinom su takva pitanja bila, baš briga seljaka koliki je budžet. Što je veći budžet mogu još više da nas kradu... Njih nekoliko ga gnjavilo za pokrajinske konkurse, on kaže ljudi ja nemam veze sa tim, to pitajte pokrajinskog sekretara...