@Nedeljko
ti zaista mislis da je ministar zelen i da nema pojma sta je nov kombajn itd...
Bio je član je Demokratske stranke Srbije i na izborima 2003. gоdinе izаbrаn је zа nаrоdnоg pоslаnikа sa te liste. I na narednim izborima, 2008. godine, biran je za Narodnu skupštinu, ali je na lokalnim izborima pobedio u trci za mesto grаdоnаčеlnikа Sremske Mitrovice, pa se odlučio za tu funkciju. DSS je napustio 2008. zbog neslaganja sa politikom stranke. Bio je aktivan u Pokretu „Mitrovica evropska regija“ koji je 2009. potpisao tehničku saradnju sa DS u Pokrajini. Krajem 2010. godine pristupio je Demokratskoj stranci, ali ga lokalni odbor nije primio u svoje redove.
„Moj ulazak u DS lična je odluka, jer mislim da je dobro za Mitrovčane i budućnost ovog grada da budemo na strani koja krči put u Evropu“, rekao je Nedimović pred sam kraj 2010. godine, pošto je potpisao pristupnicu za Demokratsku stranku u Novom Sadu.
(Danas, 29. 12. 2010. godine)
Naredne godine osnovana je Grupa građana „Vredna Mitrovica“, nastala objedinjavanjem više nevladinih organizacija. Za predsedavajućeg “Vredne Mitrovice” imenovan je za gradonačelnik Sremske Mitrovice 2012. godine, a njegova odbornička grupa u lokalnom parlamentu imala je 15 odbornika.
U januaru 2015. ponovo je promenio partiju i prešao u Srpsku naprednu stranku, kao i najveći broj članova „Vredne Mitrovice“. Nedimović je preuzeo Gradski odbor SNS od dotadašnjeg predsednika Milana Kovačevića, koji je postavljen za koordinatora SNS za Srem.
„Nakon nekoliko razgovora sa premijerom Vučićem postignut je dogovor oko mog prelaska u SNS. Odlučio sam se na taj korak zbog daljeg razvoja grada“ 2015