Po meni to sto su skuplje kirije tj arenda je znak da je poljoprivreda razvijenija u tom kraju. Kako, tako sto znaci da na tu cenu veliku arende ipak nesto ostane, da su velike povrsine, da je rod extra dobar, da su masine nove velike i zapadne. Prolazio sam kroz taj tvoj kraj kada sam isao za golubac par puta, i nisi u pravu. Vidi se da su sela poluprazna, napune se preko leta sa tablicama austrije, ali to nisu ziva mesta 365 dana godisnje. Traktori i domacinstva na tom putu gde smo prosli kroz dosta sela su stala negde u 1980 godini.... masa traktora u dvoristima imt 533 i 539...Pa to ti misliš. Za 10 god smo ispred vas 10god,pričam za Braničevski okrug. Vi plaćate kirije 500e a mi do skoro 100e,sada su 150e. Žalost što tako primitivno razmišljate. Zapadni traktor sam prvi kupio 2008, da upoznam sve vas što mislite da je poljoprivreda izmišljena u Vojvodini. A volove ne pamtim, tebe da informišem
Imas po Vojvodini u svako selo po par ljudi sa takvom mehanizacijom i povrsinama da ti pamet stane, a porodicna gazdistva....