lle de france
Član
kolega ti zaboravio da si u srbiji jos mora i strani jezik da ucimo radi ovaca 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Ja sam realan čovek i uvek idem sa minimalnom varijantom. Sve preko toga dobro je. Sa plodnošću 1,8 u jagnjenju i tri jagnjenja u dve god puna kapa. To bi bilo oko 2,5 po ovci godišnje. Mada na ovom linku neznam ko koga mrče. Jel za f1 koji je ovan korišćen. Romanov ili šarole. Sigurno bi bilo bolje da f1 budu od majki šarole. Treba da dobijem šemu o meleženju ovih rasa pa ću postaviti.nema na cemu,20 romanovih se nakoti brzo...samo polako
1,8 godisnje ili po jagnjenju je ok za tebe?
. Hvala Vlado! Šta bi mi seljci na forumu bez pismenih momaka. Ja čitajući našu literaturu zaključio da bi bilo dobro da se rom ukrsti naizmenično sa nekom tovnom rasom. Da sam znao ovo pre dve godine nebi probo šta bi bilo kad bi bilo. Sad bi imao možda i 15 romanovski. Al nema veze biće ih. PS. Nemoj nešto da mutiš sa onom listom čekanja za muško jagnje. Prijavio sam se na vreme.po jagnjenju onda smo se razumeli,to je odlican rezultat u tom slucaju
ova farma je na romanovke pustala sarolea koliko sam shvatio a posle na te f1 su pustali i sarolea i romanova sto se sa slika i vidi
takodje su radili i ukrstanja sa lacaune rasom zbog mleka a nisu mnogo gubili na plodnosti,verovatno frizijke su im bile suvise osetljive
nema veze svi smo u na 50km da neode dalje. Lako ćemo izmedu nas menjati.Sigurno nešto muti i meni je obećao![]()
Dok ne vide da si kupac, obzirom na kvalitet grla u Srbiji reklo bi se da je cena srazmerno manja.da ali cjena je u Srbiji relativno manja