Da se pohvalim i pitam, kupio sam skoro samohodnu kosačicu benzinsku, pošto nemam hektare voćnjaka, nego kod kuće plac od 65 ari, jednu njivu sadim od 43 ara i možda još neku tako manju, a plac uglavnom otac održava što se tiče trave, odlučio se da kupi ovakvu kosačicu.
Ima kawasaki motor od 6 konja, podesivu visinu, 4 brzine, može da izbacuje travu sa strane ili pozadi u "kesu". Cena joj je bila na nekoj akciji 28.000 ali je nisu više imali, posle su pozvali oca da li želi da kupi korištenu kao pokaznu na sajmu nekom šta li u Nemačkoj, ima garanciju 2 godine kao da je nova za 19.000 i otac je kupio. Gledam cene na drugim mestima i prelaze 45.000, preko interneta vidim u Nemačkoj koštaju 490 EUR, tako da smo prošli ihaaaaj, najbitnije da ima garanciju kao nova, 2 godine
Imam problem da nađem uputstvo za korišćenje, mislim nismo glupi, sve je to prilično intinuitivno, gas, menjač, rezervoar, ali nije zgoreg malo i pročitati zbog održavanja, uputsvo koje su mu dali nije odgovarajuće. Na internetu nemam sreće da nađem uputstvo, da li neko zna možda gde ima da se pronađe?
U pitanju je MacAllister MBR 18053HW.
Evo i slika sa interneta, čisto da vidite kakva je
Ako nekom treba kontakt gde sam kupio, mogu da pitam oca i da vam javim.
http://www.hornbach.de/shop/Benzin-...?WT.mc_id=de10p003&WT.trsc=Preissuchmaschinen