crni gruja
Član
Onoliko koliko ti ne mozes da potrosis ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onoliko koliko ti ne mozes da potrosis ....
Mešaoni obično treba od 15-20 minuta da kvalitetno izmeša koncentrat tako da bi ti mogao oko 2 tone za jedan sat uradiš, moja je 300kg i ja za sat vremena odradim oko 1,2 tone i miran sam oko 10 dana pošto radim samo sa krmačama i prasićima trenutno imam 12 krmača i tri legla prasića (35 komada), 4 tovljenika za sebe i tri nazimice
Ja imam mesaonu od 1200 kg i taman mi sluzi ko magacin ,za 10 do 20 dana.Hvala ljudi na savjetima....vjerovatno cu uzeti mjesaonu od 500 kg, nije velika razlika u parama izmedju mjesaone od 300 i 500 kg, pa bih radje uzeo ovu vecu.
Samo izmeša pošto mi je mlin na košaru i kroz cev ide direktno u mešaonuI samelje i izmesa 4 mesaone u sat vremena ili samo mesa?
Bas me zanima zasto je ova cev ukoso postavljna na ovom delu gde se sipaju premiksi (u donjem delu)? Mozda da bude manje prasine?
Napravio sam samo mesaonu od 200 kg,a hocu da dodam jos i mlin i horizontalnu spiralu,pa ako je bolje,da je ukosim i ja