crni gruja
Član
Onoliko koliko ti ne mozes da potrosis ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onoliko koliko ti ne mozes da potrosis ....
Mešaoni obično treba od 15-20 minuta da kvalitetno izmeša koncentrat tako da bi ti mogao oko 2 tone za jedan sat uradiš, moja je 300kg i ja za sat vremena odradim oko 1,2 tone i miran sam oko 10 dana pošto radim samo sa krmačama i prasićima trenutno imam 12 krmača i tri legla prasića (35 komada), 4 tovljenika za sebe i tri nazimice
Ja imam mesaonu od 1200 kg i taman mi sluzi ko magacin ,za 10 do 20 dana.Hvala ljudi na savjetima....vjerovatno cu uzeti mjesaonu od 500 kg, nije velika razlika u parama izmedju mjesaone od 300 i 500 kg, pa bih radje uzeo ovu vecu.
Samo izmeša pošto mi je mlin na košaru i kroz cev ide direktno u mešaonuI samelje i izmesa 4 mesaone u sat vremena ili samo mesa?
Bas me zanima zasto je ova cev ukoso postavljna na ovom delu gde se sipaju premiksi (u donjem delu)? Mozda da bude manje prasine?![]()
Napravio sam samo mesaonu od 200 kg,a hocu da dodam jos i mlin i horizontalnu spiralu,pa ako je bolje,da je ukosim i ja![]()