Mešaone stočne hrane

Ja mesam u mesalici za beton, izmesa 50kg za 2 minuta.

E i ja sam tako radio na pocetku.Stavljao sam kamen unutra da mi se ne lepi za dno,ana otvor dzak ucvrscen tunel gumom od ves masine.
Sada imam POMAK ovu liniju 700kg i jednu 500kg viska. :ppozdrav:

SAMA je napisao(la):
E i ja sam tako radio na pocetku.Stavljao sam kamen unutra da mi se ne lepi za dno,ana otvor dzak ucvrscen tunel gumom od ves masine.

Kakav kamen druže, kakvu si hranu mešao u njoj kada ti se lepilo za dno ? :sta:

za koke nosilje ide dosta krede pa se talozilo na dnu,a i za tovne pilice zbog masnoce,kamen je resenje.
Za svinje verovatno nema tih problema,mada zavisi i od nagiba bubnja.

Ako je mesalica predvidjena za mesanje betona,nece joj smetati ni malo veci kamen.Ne prevalik naravno,treba mesta i za koncentrat.
Salu na stranu moze dva,tri manja kamena npr 200 grama lepse izmesa ide do dna,a lako se posle izvade.

Razgovarao sam sa ćaletom gledali smo slike mešaone i odustali smo, pazarićemo mešaonu manjeg kapaciteta 150 ~ 200 kg, razlika u ceni je do 100 e, a manje je potrebno cimanja...

matke. je napisao(la):
Razgovarao sam sa ćaletom gledali smo slike mešaone i odustali smo, pazarićemo mešaonu manjeg kapaciteta 150 ~ 200 kg, razlika u ceni je do 100 e, a manje je potrebno cimanja...
Danas u Basaid na vasaru,mesaona vertikalna,200kg kapaciteta,lepo odradjena.
380e.
Verujem da je mogla jos jeftinije da se kupi,samo da sam eure pokazao.

Izvinjavam se na nekonkretnim pitanjima (početniče greške, neće se više ponavljati), kupio bih mešaonu 250-300 kg kosu ili vertikalnu pa me interesuju cene od nekog proverenog proizvođača (valjevo, šabac)

Nazad
Vrh