markodjurdjevic
Član
Ja mesam u mesalici za beton, izmesa 50kg za 2 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SAMA je napisao(la):E i ja sam tako radio na pocetku.Stavljao sam kamen unutra da mi se ne lepi za dno,ana otvor dzak ucvrscen tunel gumom od ves masine.
Danas u Basaid na vasaru,mesaona vertikalna,200kg kapaciteta,lepo odradjena.matke. je napisao(la):Razgovarao sam sa ćaletom gledali smo slike mešaone i odustali smo, pazarićemo mešaonu manjeg kapaciteta 150 ~ 200 kg, razlika u ceni je do 100 e, a manje je potrebno cimanja...
Za takvu kao tvoja,durboja iz temerina na basaidskom vasaru,trazio 380e.dulebdp je napisao(la):vertikalna kao ova moja samo od 150kg negde oko 250e u temerinu kod DUBROJE
da spustio je malo cenu ja sam pre 3 godine platjo 400eKishRobert je napisao(la):Za takvu kao tvoja,durboja iz temerina na basaidskom vasaru,trazio 380e.dulebdp je napisao(la):vertikalna kao ova moja samo od 150kg negde oko 250e u temerinu kod DUBROJE
Neznam kako da stavim skicu,nemam skener,smisliću nešto.Ko bude kupovao mešaonu iz Bogatića neka mi se javi da ga uputim na pravu adresu,ima dosta firmi,cena je slična,znam ko radi dobro a ko fušeri