Mešaone stočne hrane

matke. je napisao(la):
NIsam iz Pazove iz Novog Sada sam, video sam da si ti iz Pazove pa sam zato ispisao da ćemo :ppozdrav: nešto ! izvinjavam se svima što smo otišli u :off_topic: ::prica::
A ti napisi svoju lokaciju odakle si!
Cini mi se da vam istice vreme...

Stara Pazova braco napacena,a sto se tice pica uvek.Nedaj boze da mi doktor zabrani. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

ja danas zvao poljostroj a iz slusalice cujes samo proba,proba :haha: zvao i na mobilni al se niko ne javlja. hocu da narucim tu mesaonu za 50 kg hrane

ljudi sta mislite dali se moze napraviti ovakva mesaona kao ova od 50 kg od bureta od 100 litara ili je ono malo za tako nesto?

ma kakvi malo,to je jos vece.na sajtu poljostroja pise da treba 70x50 cm prostora za mesaonu ,znaci to joj je i dimenzija

@francuz pa ja nisam ni rekao da hocu da je pravim pogledaj malo bolje ko je spomenuo pravljenje ::namigivanje::. inace mislim da se vise isplati da je kupim nego da je pravim.
malo pre sam zvao poljostroj bice mesaona gotovih sledece nedelje cena nesto preko 9400 kako mi zena rece, nije bila u firmi pa nezna tacno, u svakom slucaju idem po nju od nedelje koji dan
:ppozdrav:

Pa kada imam sve delove potrebne za nju od starog krunjaca i ostale sitnice ne vidim zasto bi bacao pare, ovako me kosta samo da kupim elektrode za varenje, a meni dodatno otezava kako bi je prebacio do Bijeljine. pozdrav

2vvw3zb.jpg
evo moje mesaone 220kg

rekreativac je napisao(la):
@francuz pa ja nisam ni rekao da hocu da je pravim pogledaj malo bolje ko je spomenuo pravljenje ::namigivanje::. inace mislim da se vise isplati da je kupim nego da je pravim.
malo pre sam zvao poljostroj bice mesaona gotovih sledece nedelje cena nesto preko 9400 kako mi zena rece, nije bila u firmi pa nezna tacno, u svakom slucaju idem po nju od nedelje koji dan
:ppozdrav:

Izvini @rekreativac, bilo je za @Bata87, nisam popio kafu do kraja, jos sanjiv bio.... :haha:

@Bata87 to sto ti je daleko menja stvar ali kazem da u sustini za takvu stvar koju kujpujes verovatno za duze vreme, ne treba cicijarit, to sam mislio...

Vise puta se kolebamo oko neke stvari, hocemo da je kupimo, pa posle, ma necu, napravicu je sam, pa ti posle neko da malu "motivaciju" i onda se odlucimo za pravu stvar....

@dulebdp
Lepa mešaona,a nije ni skupa!Za ovaj što vi kažete da meša 50 kg i košta 9000 i kusur dinara po meni ne vredi bacati pare.50 kg možeš i u "kanti" da promešaš.Npr.hoćeš 200kg da namestiš moraš četiri puta da meriš sastojke.Ja se izvinjavam ako slučajno grešim.

@pietro ne grešiš, ali se ovde govori o mešaonama uopšteno, npr šta neko ko gaji 10 koka nosilja i jedno svinče da radi, izmeša 50 kg i miran je, glupo je da daje više para za veću mešaonu, ako ne misli da povećava proizvodnju, naravno govorim o onome ko neće da meša lopatom i ostalim metodama, možda i ja grešim, izvinite ::namigivanje::

matke. je napisao(la):
@pietro ne grešiš, ali se ovde govori o mešaonama uopšteno, npr šta neko ko gaji 10 koka nosilja i jedno svinče da radi, izmeša 50 kg i miran je, glupo je da daje više para za veću mešaonu, ako ne misli da povećava proizvodnju, naravno govorim o onome ko neće da meša lopatom i ostalim metodama, možda i ja grešim, izvinite ::namigivanje::

E, takav sam! Samo nije jedan tovljenik već 4 i jedna krmača. :haha:

A za to uopšte nije potrebna veća mešaona od 50 kg. Naravno da može i bez nje ali je meni dosadilo lopatanje na betonu i gledanje u pasulj da li će biti suv beton kad bude red da se meša. :D

Nazad
Vrh