Mešaone stočne hrane

http://www.poljostroj.rs/srp/proizvodnja.html :D

Ako misliš na proizvođača...

Ljudi pravite veliku gresku.
Te slike sto sam ja postavio su slike od clana sviki,snimio sam ih na svom hd-u u slucaju da je budem pravio.Pa posto se sad ukazala potreba za njima,a sviki je iste obrisao sa hd-a,ja sam pitao da li ja smem da ih postavim?!

Sušara dobro radi i meni štedi novce.
Ove godine bi trebalo da dobije nadogradnju, ako se sve poklopi sa ::novac::, kako planiram.

Prccc jel može na lifam prekrupač da se stavi mesaona poljoodzaci 5o kila a motor mi je 1,5kw javi te mi drugari,neću da mislim i zezam za 90 evra... a batalio duvan

Zvao sam za mešaonu od 50 kg poljostroj odžaci, puštena je u proizvodnju, na lageru će ih biti krajem sledeće nedelje, cena je 9348 RSD... ::namigivanje::

Nisam, zvaću naredne nedelja kada ih bude na lageru pa bi ipak da odem do Odžaka da pogledam... ::namigivanje::

Oket :D, kada uhvatim vremena otićiću jedan dan naredne sedmice pa ću pogledati tu mešaonu. Razmišljam u poslednjih par dana i o nekim prepravkama na mešalici, juče sam probao i izmešao 50 kg u jednoj turi, a "hermetički" je zatvoreno tako da ništa ne odlazi u vazduh, ako mi se mešaoona bude svidela ide samnom kući, ako ne, vraćam se sam ::namigivanje::

Bez uvrede ali ta 50kg mora da je na pedale.Pa ljudi samo motor kosta toliko.Ma kakav motor viklovanje motora,a kg gvozdja na otpadu PLACAJU 26 dinara kg.Nebi da vam kvarim premijeru,al tu nesto smrdi. Ok ako je tako,al bolje da se iznenadite prijatno nego neprijatno.Sve najbolje ne zamerite ja sam na vasoj strani.

Kakve pedale, kakvo gvoždđe za otpad o čemu ti pričaš ? :sta: pa zar ne vidiš da ta mešaona dobija poretnu snagu od krunjača, pregledaj malo postove pre nego što ostaviš komentar !

SAMA je napisao(la):
Bez uvrede ali ta 50kg mora da je na pedale.Pa ljudi samo motor kosta toliko.Ma kakav motor viklovanje motora,a kg gvozdja na otpadu PLACAJU 26 dinara kg.Nebi da vam kvarim premijeru,al tu nesto smrdi. Ok ako je tako,al bolje da se iznenadite prijatno nego neprijatno.Sve najbolje ne zamerite ja sam na vasoj strani.
Da se tebi nije otkacila neka zica , pa nemojte biti lenji procitaj celu predhodnu stranu i POGLEDAJ SLIKE ako te baaas mrzi da citas.

Čekaj @Rale 83 :haha: pa možda kolega ima neku ideju nezavisnog pogona na petale :haha: neku sobnu varijantu mešaone, umesto teretane hahah :haha:...

E svaka čast :D, jedan od retkih koji priznaje svoju grešku ::namigivanje::, kada me put nanese u Pazovu....popićemo koju na tvoj račun ::namigivanje::

NIsam iz Pazove iz Novog Sada sam, video sam da si ti iz Pazove pa sam zato ispisao da ćemo :ppozdrav: nešto ! izvinjavam se svima što smo otišli u :off_topic: ::prica::

Nazad
Vrh