Mešaone stočne hrane

Vertikalne se ne prave manje od 150kg.

a horizontalnih

Post je spojen: [time]1299186714[/time]

Prijatelju dragi Aleks...
Morate prvo napraviti plan za kupovinu odredjenog proizvoda pa tek onda "daviti" članove cenjenog foruma o preporuci.
Uozbiljite se i pročitajte postove koji su već napisani sa takvim i sličnim temama.

meni treba mala mesaona od 50 kg a moze i od 100kg nebitno kakve je konstrukcije kosa,vertikalna,horizontalna posto ovi iz poljostroja nece je praviti pre septembra?

Možeš ti da uzmeš i od 150kg napraviš 100kg u njega i pre će da pomeša jer ne valja da se komplikuju stvari jer na kraju onaj manji za kakvim ti tragaš izaćiće skuplje nego ovaj od 150kg

Attila je napisao(la):
Možeš ti da uzmeš i od 150kg napraviš 100kg u njega i pre će da pomeša jer ne valja da se komplikuju stvari jer na kraju onaj manji za kakvim ti tragaš izaćiće skuplje nego ovaj od 150kg

Upravo tako. :D
U toj mešaoni od 150kg može da stoji koncentrat kao u magacinu.

Jel smem ja?
2qlzya1.jpg

20su3ip.jpg

2vrzptu.jpg

Imam isti krunjač kao ovaj na fotografiji, ali nemam takav pogon na velikoj remenici, da li se to može naknadno ubaciti, kakva je mešaona @KishRobert da li si zadovoljan, koliko je para u Odžacima ? ::svaka cast::

matke. je napisao(la):
Imam isti krunjač kao ovaj na fotografiji, ali nemam takav pogon na velikoj remenici, da li se to može naknadno ubaciti, kakva je mešaona @KishRobert da li si zadovoljan, koliko je para u Odžacima ? ::svaka cast::

Tu remenicu dobijes s mesaonom, pa nju metnes umesto originalne na krunjacu a sa krunjaca na mesaonu. :ppozdrav:

Aha, da li znaš @sviki koliko je cena u Odžacima ? Kako se pokazala u radu, u mešalicu staje 50 kg, ali jako dugo meša da bi dobro izmešala....

matke. je napisao(la):
Aha, da li znaš @sviki koliko je cena u Odžacima ? Kako se pokazala u radu, u mešalicu staje 50 kg, ali jako dugo meša da bi dobro izmešala....

Aleks ti je napisao cenu. Staje do 50kg i naprotiv mesa jako kratko, do 2min po turi. A Branko ti je napisao kljucnu stvar, zasto je i ja koristim.

matke ja sam zvao prekljuce izgleda da je nece praviti do septembra mada su mi rekli da ih nazovem u ponedeljak da vide da li mogu da naprave sada

E pa to nije puno para :D, ajde kada ih pozoveš i proveriš postavi ovde na poljoinfo.com pa ćemo videti, daleko je septembar :udri:....

pa daleko je moramo ih nagovoriti da naprave sada zvacu ih ako budem stigao sa fakulteta jel oni rade do 2 u toku sledece nedelje

Aleks je napisao(la):
pa daleko je moramo ih nagovoriti da naprave sada zvacu ih ako budem stigao sa fakulteta jel oni rade do 2 u toku sledece nedelje
Ajde pošalji mi broj na koji si zvao na pp pa ću zvati ja u pon nemam obaveza na fakultetu ponedeljkom.... ::namigivanje::

Nazad
Vrh