Vertikalne se ne prave manje od 150kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila je napisao(la):Možeš ti da uzmeš i od 150kg napraviš 100kg u njega i pre će da pomeša jer ne valja da se komplikuju stvari jer na kraju onaj manji za kakvim ti tragaš izaćiće skuplje nego ovaj od 150kg
matke. je napisao(la):Imam isti krunjač kao ovaj na fotografiji, ali nemam takav pogon na velikoj remenici, da li se to može naknadno ubaciti, kakva je mešaona @KishRobert da li si zadovoljan, koliko je para u Odžacima ?
matke. je napisao(la):Aha, da li znaš @sviki koliko je cena u Odžacima ? Kako se pokazala u radu, u mešalicu staje 50 kg, ali jako dugo meša da bi dobro izmešala....
Ajde pošalji mi broj na koji si zvao na pp pa ću zvati ja u pon nemam obaveza na fakultetu ponedeljkom....Aleks je napisao(la):pa daleko je moramo ih nagovoriti da naprave sada zvacu ih ako budem stigao sa fakulteta jel oni rade do 2 u toku sledece nedelje