Mešaone stočne hrane

Branko je napisao(la):
Ima slika moje na jednoj od prethodnih stranica, na leto ću je prodavati.
Ako budeš tada zainteresovan - javi se.
Branko jel mesaona stigla na prodaju, meni treba nova.

Evo nekih slika linije za koncentrat mada su neke mozda vec bile u temi Uradi sam gde sam objasnjavao kako se pravi mesaona. Celu liniju sam pravio sa komsijom a fabricki je samo cekicar i vaga. Radi veoma dobro vec 15 godina uz veliku proizvodnju.

Sad se dnevno pravi oko 1500kg hrane za oko 10000koka i 1000 petlova. Juce smo menjali cekice posle 3 godine rada.
Post je spojen: [time]1296590879[/time]

Imam mlin, treba mi mesaona od 300 kg, odnosno savet koju da pravim, kosu ili vertikalnu, ako neko moze da me posavetuje?

2zguuf7.jpg

od 300 je isti princip,samo malo šira i dublja.ova me služi za sada ::svaka cast::

Šta mislite o poljostrojovoj mešaoni MSH-200 ? Koja je njena cena da li neko zna ? Hvala unapred ::namigivanje::

ja imam 2 mesaone od 500 kg,metaloradove su,kupljene su 2000god... neznam koliko je to tad kostalo. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298328026[/time]

Druže vidim i ja da na oko nije loša, ako je kao krunjač i sejačica onda je odlična ::namigivanje::, ali nzm koliko je ::novac:: i ono najvažnije kako se pokazala u radu... :sta:

Danas na vašaru u Rumi vertikalne mešaone od 150kg cenjene od 230 do 280 evra.

Nazad
Vrh