grunt
Član
Da sve je do vozaca to si lepo rekao....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeste Grunt a nagledao sam se ja Maseya krseva sto dolaze u Srem kod ovih trgovaca,istrulili mucenici ko da supe nikad nisu videli,sve to trgovci zagituju poprave pa pravac Ruma. Mslim da kada neko hoce da da 15000 evra treba dobro da gleda,da bude veoma strpljiv a i brate nije to neko cudo otici preko i naci traktor,pa svi mi imamo neku familiju u inostranstvo koja nam u tom trazenju moze pomoci
Upravo o tome i pricam, jer se ovde cesto sreca meri sa 1000 novaca. Ja isto ne bi imao srece.Već sam i prebolio i zaboravio.Pisao sam tamo ,i mislim 2 zupčanika 900 km polovna izvadjena izmenjača 1 sinhron i jedan ležaj .Sinhron je 150km.A ležaj neznam .Ali kažem nisam imao sreće jer sam ga skinuo sa kamiona i terao kući i pri ulasku u dvorište sam išao brzo i ubacim u drugu a nije izašao iz 4 brzine i puknu 2 zuba od sile.Da je bilo sreće a pa da primetim na neki drugi način i otvorim poklopac koštalo bi me koliko košta ono lepilo ABBRO.Ja sam ga kupio za 21000 km sa klimom , solidnim radijalnim gumama,i dobrim motorom ,neofarban,i nadao sam se nečega ali tamo na probi nije bilo problema nikakvih.Skinuti (ukradeni na kamionu)blatobrani ,jedna zadnja lampa i zadnji brisač sa motorom komplet.
Traktor mislim 97 godiste, 4750 rs, 120 ks 20000 e.
J..ga Jugokomercija a ne Agrokomercija, koji sam kreten.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1700960/massey_ferguson_6180/
Nasao sam link, sada nema cene, ali je bilo na mojauto, sigurno 20000e.
Po meni deluje extra i stanje i cena. Sta drugi misle?