Dolovac
Član
joj bre kakvo moze da ti merilo stanja traktora moze biti moto casovi? Pa to je smesno,kao i za auto kad pitas koliko je presao stranac 10 god star a svi su oko 150oookm i od prvog vlasnika ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i to nije merilo mozda je bio u transportu stalno pa mu to treci par guma...Pa zato i pitam za gume,jer me zanima posle koliko rs se one istrose
Svi potencijalni problemi uzrkovani velikim brojem radnih sati su mene odvratili od kupovine polovnog maseja 80-90 ks starosti 20-25 godina. Najcesce se prodaju preko 10000 sati rada, bar sam ja tako gledao na stranim sajtovima. Kod nas kada dodje ide dole broj sati rada, pa se farba, i onda se prodaje. Kod manjih uvoznika mozda se i proda bez farbanja, oni veci obavezno ih ofarbaju, bar se tako vidi na nasim oglasima. A cene traktora 80 i 120 pa cak i 150 ks su veoma slicne i mala je razlika u ceni. Potencijalni problemi sa prednjom vucom i menjacem kostaju 2000 i vise novaca i mnogo zivaca, pogotovu ako u kraju nema majstora, i ako se delovi cekaju iz inostranstva. Zbog ovakvih potencijalnih problema nisam se smeo usuditi da kupim polovnog maseja.
Ima na ovih 98 strana pisano o tim boljkama. Naravno nemaju svi probleme, ali kakve sam ja srece kod mene bi bilo problema. Za godisnjih 120 sati rada, ipak sam se odlucio za jeftinije odrzavanje. Meni je rus komforan posle 558, mogu tek misliti kako je lepo raditi u maseju koji je dobar, pa makar i 20 godina star.
niko njih nije terao da kupe te traktore 25 godina stare,ni mene niko nije terao moj je 95godiste,ali kada sam kupovao birao sam skoro godinu dana,nisam zurio navrat-nanos sve moguce zavirivao,nisam verovao na reci prodavac za te sate ,leepo brate ako se nerazumes povedes majstora pregleda ga kako treba i nemas posle problema, a ne do juce smo vozili 539 i sad kao svi znamo i razumemo oko tih stranih traktora.
taj most na Ruki menjas svakih 5 godina. isteraj ti Ruju 10 godina starog pa da vidimo koliko ce da dobijes za njega. a za te majstore sto pises da su isli i gledali,reci mi samo jesu oni ikada pre toga popravljali neki MF ili su cackali samo Zadrugare? Manime me tih prici deo toliko,deo ovoliko,ima na ovom forumu dosta ljudi koji poseduju Mf pa nek Vas mao poduce kao na primer Moma,Kiraj,Ratko PA,pitajte njih a ne vi koji ste samo gledali Maseye kad prolete pored Vas,nemojte ih Vi kuditi
taj Ruja nece docekati 25-tu godinu... Ima Sartid da ga posel 10 godina proguta
Bašme čudi da nisi mogao doboti 10 000,obično se takvi traktori prodaju za više para
Kriza udarila...