sova
Član
Ne salim se dao je tacno 25 komada, a i traktor je bas extra, e sad dal' toliko vrijedi moze se polemisati tri dana mada njemu ocigledno vrijedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za svakog po nestogledam,baš lep traktor
takav bi i meni lego samo bez prednje vuče...
nešto u oglasima i nisam zapazio nekog sličnog maseya a da nije duplak![]()
do 9000e maximalno ovo je mnoigo para sto on trazida,video sam toga...
mislim da bi u odnosu na duplaka trebao biti jeftiniji
Ја за мој тражио 10.000 и нисам могао добити ту суму па сам зато одустао јер знам да толико вреди.
na njemu su verovatno gume boljeg kvaliteta,pa me zanima koliko rs treba da bi se gume izlizale da bi bile spremne za zamenu??? Kod mene su gume napravile ko zna koliko rs (samo od generalke pre 4 godine traktor je napravio 3 600 rs u svim poslovima od oranja do spartanja,a da ne pricam da su gume na njemu otprilike 8 god pa su u solidnom stanju a u pitanju je TRAYAL)... Znam da to dosta zavisi od poslova koje je traktor radio pa do nacina na koji je vozen i sl,ali otprilike moze da se nadje neki prosek na koliko su gume spremne za zamenu... Pitam ovo jer kod mene je sat na staroom traktoru do generalke bio u kvaru pa nisam nikad gledao na rs
Jasan i kratak odgovor - vraćanje broja sati.