Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
565
Jel to tvoj Fendt u garazi ?
@565
Kako ćeš se snaći za gume, te uske gume (jel to 38" ili 42") za medjurednu obradu su praktično neupotrebljive za druge poslove? Trebaju ti i druge gume i druge felge.
Jel ima još jedan par tih uskih guma ?
Možda , al po sebi govorim , 3645 stara kršina , al još nikad nisam vidio ni trun dima ni kad mu je najgore a troši malo i ulja.
taj onda mora da je siroma ja sam pre neki dan zavrsavao oranje sa m.f 8160 i to ritinu vukao sam m.f 715(overum) 5 glava nekih 8,2 km\h oranje je islo tako lako da sam iscupao plug na osovini gde se okrece i svaka glava mi je otpala po 2 puta i potrosio sam oko 60 sigurnosnih srafova na 10 ha oranja.sta da vam pricama.a masej ni trunke dima..To je ništa što se tiče dima.Da vidite kako dimi drugarov M.F 8160 lokomotiva parnjača u originalu.
Da si ga terao 4,5-5,5km/h do svega toga ne bi doslo.taj onda mora da je siroma ja sam pre neki dan zavrsavao oranje sa m.f 8160 i to ritinu vukao sam m.f 715(overum) 5 glava nekih 8,2 km\h oranje je islo tako lako da sam iscupao plug na osovini gde se okrece i svaka glava mi je otpala po 2 puta i potrosio sam oko 60 sigurnosnih srafova na 10 ha oranja.sta da vam pricama.a masej ni trunke dima..