RatkoPa
Član
Imo si vise srece nego pameti,zato svaku masinu gasi pre nego sto bilo sta cackas oko nje,mnogo je ljudi stradalo zbog lenjosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Platio 11000 e. i znaš da sam radio menjač znači +1000 e. Gazda mi prodao pod 3ha. ALI MISLIM da nema više od 2.6 -2.7 ha .Potrošio manje od 30 l po ha.Njivu nemoguće izmeriti ,jedino sa sejačicom kad budem sejao.Evo da još kažem da sam napravio drugu veću grešku u životu od kad radim sa mašinama a imam puno godina.Prva je bila prije 15 god. sa Kombajnom i ovo sada kad sam orao sa Masseye-m. Brat i sin bili malo palili i otišli i pred kraj posla stade traktor . Ja se već skočanjio . Neće ni makac . Menjač radi sve radi ali ne miče . Sidjem dole i vidim ,korov i šiblje skinulo stopicu sa el. mg.ventila (zec kornjača). Ja se načetveronožim izmedju nogostopa i desnog točka i samo što sam nabio stopicu traktor ušteka u deliću sekunde i podje mi se penjati na ledja sa velikim točkom.ali se u istom momentu i ugasi . Dobro me je nagazio i isprljo. Hoće daragi Bog da je radio na leru i da je plug bio u zemlji ali sada kad vratim film sećam se da su obe ruke refleksno pale na zemlju u brazdu čim je točak dodirnuo ledja tako da je bio u nekoj laganoj brzini nebi se izvukao...
Koje pitanje? Pročitaj ovu temu imaš dosta toga pogotovo iz početka. I ja sam tako kad sam kupovao.@ MOMO@ Dali je regent varijabilni . JESIL OVO TI.Ljudi interesu je me pitanje za seriju 3000 traktori od 80ks do 100ks vidim mogu se naci do 13.000 14.000 evra neki da je 90-godiste pa nadalje hteli bi da kupimo nesto pa razmatramo sve mogucnosti..
. OPET KAD POGLEDAŠ SAMU KONSTRUKCIJU VIDI SE DA JE TO SVE JAKO I MASIVNO napravljeno . Kad mu ne škodi plug četverobrazni obrtač kji ga prosto propinje preko toplinga nebi trebao ni pufer da mu naškodi . I ja sa u nedoumici gde da kačim dvoosovinku...