Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slika i oznaka na kugli govori više od 100 reči.
Pojava od traktora..sutra treba da kupim massey 3680 180 konja-volvo motor za 15000 eura,sta mislite o tom traktoru....hvala pozzzzzzzzz
Možda nisam dobro pročitao koji je tip kačenja na Spasojinom traktoru.Ako je kategorija 2 onda ovo što sam postavio nije za njega.Sad ili sam ja lud pa ne shvačam ili šta
Član spasoje ima na traktoru CAT 2,i kako on stavi u CAT 2 kugle kategorije 3???
Da nemam doma kugle dimenzija i 2 i 3 kategorije bilo mi jasno,ali ovo ne razumijem ništa...
Služe dobro a i čivije su još na njima. Kupljene su u Sirigu.Kako sluze . Dali su još te čivije na njima..?????
Po meni malo više obrati pažnju na menjač.Kako ubacuje ,izbacuje , menja brze spore , Dali nešto zuji ili grči itd, Elektronika se ipak lakše i jeftinije rešava . Sada čak i one module iz računara rešavaju a na kraju, novi računar nije kao ova moja dva zupcanika. Samo je jedan konus sinhrona 100e. i ako grci kad ideš u neku brzinu znaj da konus sinhrona ne vata zupčanik pre nego što stigne ovaj da uzubi. Samo što to nije problem osim što stvara neprijatnost pri šaltanju i malo šiljhi zupčanike.Pojava od traktora..
Treba pazit da je elektronika ispravna i onda če traktor služit bez greške..
Našao sam podatke da je motor:Valmetkako volvo neka buzevina 100%
Ako je iz Zabara obrati paznju na motor. Ja mislim da je malo "tanji"sutra treba da kupim massey 3680 180 konja-volvo motor za 15000 eura,sta mislite o tom traktoru....hvala pozzzzzzzzz
Ako neko zna kako se nešto koristi od ovoga neka objasni .Ja sam provalio ova dva gore rpm. motora i rpm. kardana. Bitno je znati zadati nešto a to rade ova3 desno displeja . Na ovom donjem pise mislim Kontrola poluga ili podizanja ., Nisam siguran.
Ako je iz Zabara obrati paznju na motor. Ja mislim da je malo "tanji"
Treba dobro zagrijat traktor,i kad se zagrije vidjet kako rade sve funkcije,volan smotat u jednu stranu pa u drugu pod ler gasom,nekih 700-800o/min..
Nebi se smjele nikakva lampice palit kada traktor radi na tako malim obrtajima,ako se plai narančasta lampica signalizira slab pritisak ulja u sistemu,znak da je slaba uljna pumpa i sve funkcije se počinju mjenjat na traktoru...pali se sama prednja vuča,mjenjač sam prebacuje brzine ako je dynashift a traktor stoji na mjestu...
---------- Poruka napisana u 23:36 ---------- Prethodna poruka je at 23:34 ----------
Našao sam podatke da je motor:Valmet
Jesi ga kupio ?