Bubu
Član
Ovde ima vise dugmica (i potenciometara), kao EHR terminal samo sto ovde svako dugme ima istu funkciju..
Sorry za off topic!
Sorry za off topic!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazalost nije jos.Četiri dana sam bio u brazdi i po celi dan pokusavam da skontam kako to radi i sta se moglo desiti. A navece gledam ove seme. Jutros sam dosao na ideju da cimam motor na radilici u nazad i brat je uspio da vrati veliku rucicu iz B napred u neutral (sredinu) . Sada kada upalim motor mogu da pustim kvačilo a da se motor ne ugusi . Rucica menjaca nece iz druge brzine iako smo digli zadnji tocak i snazno drmali napred nazad i pokusavali da izbacimo ali nema sanse. Ostaje jos iza Slave da se skida poklopac sa strane i da se pokusa ODGLAVITI MADA ME NE SLOBODI SITUACIJA . Neznam kada skinem poklopac sta cu videti i sta se tu moze intervenisati ..Badžo je elektronicar i sredio je plocu sto sam prebio osposobio sve lampice pregledao sve napone ocistio sve elektro ventile i odredio koje je koji ( prednji most, spera, kardan , zec kornjaca. a sto se tice menjaca on je cista mehanika...spasoje jel proradio mf
A,B,C,D rang i u svakoj po 4 brzine bez kvacila saltanje + u sklopu reverzera u svakoj brzini imas jos po 4 ubrzanja - usporenja .... Bećarina pusta da li oni imaju Dyna menjace na njima? skinuo sam sa sajta massey file pdf i vidi se lepo grafikon na kome je prikazan odnos rang i brzina km/h, ne vidim bas neku razliku izmedju nekih, al ako oni tako kazu onda ok, oni najbolje znaju posto rade sa njima