Lala iz Banata
Član
I taj je zavrsio u Opovu, i ista situacija...cicimoric je napisao(la):Jedan moj poznanik je kupio novog brazilca od 120 ks i posle 2-3 godine ga je prodao jer je pojeo g.... sa njim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I taj je zavrsio u Opovu, i ista situacija...cicimoric je napisao(la):Jedan moj poznanik je kupio novog brazilca od 120 ks i posle 2-3 godine ga je prodao jer je pojeo g.... sa njim
Jel to Gabi iz Alibunara...cicimoric je napisao(la):Jedan moj poznanik je kupio novog brazilca od 120 ks i posle 2-3 godine ga je prodao jer je pojeo g.... sa njim
necu da vredjam niciji ukus, ali sta je tu lepodragan82 je napisao(la):Ja do sada nisam naleteo na ovakve traktore. A ovaj nije na prodaju. Veruj mi da se i meni dopada.
Boki-Vl je napisao(la):Jel to Gabi iz Alibunara...
Jeste.steva 1984 je napisao(la):A sta je sa tim brazilcima i john deere kombajn iz brazila je kazu los ?
KishRobert je napisao(la):Jeste.steva 1984 je napisao(la):A sta je sa tim brazilcima i john deere kombajn iz brazila je kazu los ?
Kratke parcele ha ha ha , kratke i male a trazimo ucinak da izbacimo , i ko ima prevrtaca ore samo jednom stranom