MOMOSARIC
Član
A jel moras stisnuti kvacilo.inace za promjenu smjera ili ne ? Sta se desi kada ne stisnes kvacilo a promjenis ruckicu ? (Kada je bilo u redu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora kvacilo uvek da se stisne za promenu smera.A jel moras stisnuti kvacilo.inace za promjenu smjera ili ne ? Sta se desi kada ne stisnes kvacilo a promjenis ruckicu ? (Kada je bilo u redu)
Razmisljao sam o tome, jer sam skinuo sve maske oko table, ali ne znam kako da utvrdim da je do njih?Jesi gledao prekidac na pedali kvacila? Mozda ima i 2 , gornji i donji
Ozracivao sam cilindar i juce i danas, traktor na 1500 obrtaja i isao sam redom, popustio malo crevo sa glavnog cilindra i drukao, onda i sa pomocnog, i sa te sisice ispod kabine sa desne strane, svuda je ulje. Mada meni po osecaju na pedali, kao da je i dalje negde vazduh.Odzraci cilindar kvacila pedalni a imas i dole sa desne strane ispod kabine..
Ako ne odvaja dobro nece prebaciti..
I naperd i nazad se isto desava ?
Narucio sam drugi cilindar da probam i to, mada danas kad sam skinuo moj, deluje da je ok. Probao sam, drzi pritisak.Ako su gumice u gornjem cilindru gotove, možeš ga odzračivati do sutra ali nećeš ništa uraditi.
Uradili smo i to, nije resilo problem.Mozda treba proveriti senzor (potenciometar) položaja cilindra napred-nazad koji se nalazi sa desne strane.
Imao sam sličan problem i rešio sa zakretanjem tog senzora koji se pri štelivanju mora meriti multimetrom...
Piši u dm pa ću ti objasniti
Ako je zveknuo odjedared onda je izbio gumicu u pumpi ili je nestalo ulja u sistemu. Ako je postepeno otkazao onda je ili pumpa ili orbitrol...Pomoc Massey 8160 servo volan mi ne radi u voznji jedva se okrece
Све остало радило је мало тезе да окреце и кад да паркирам иде само пола круга и удара тврдо уље у хидраулици ми је било испод мин. Долио сам уље и пробао и опет неце да ли треба мозда да се озрациАко је звекнуо одједаред онда је избио гумицу у пумпи или је нестало уља у систему. Ако је постепено отказао онда је или пумпа или орбитрол...
Nema on gumice u pumpi Sinisa(glavna pumpa je u pitanju)...mozda prioritetni ventil,orbitrol slazem se-treba proveriti i prednji most,da nije skrunio lezaj na reduktoru.prvo probaj ukljuci kipovanje i tada probaj volan.Ako je zveknuo odjedared onda je izbio gumicu u pumpi ili je nestalo ulja u sistemu. Ako je postepeno otkazao onda je ili pumpa ili orbitrol...
Sta se desava ako radi volan kada je ukljuceno kipovanje? Imam taj problem na kejsu vise od mesec dana ne mogu da rese majstori...Nema on gumice u pumpi Sinisa(glavna pumpa je u pitanju)...mozda prioritetni ventil,orbitrol slazem se-treba proveriti i prednji most,da nije skrunio lezaj na reduktoru.prvo probaj ukljuci kipovanje i tada probaj volan.
Ne.Nema zupčastu za volan?