mirko67
Član
Можда грешим, али чини ми се да су сви ти старији MF -одрадили своје. људи су их куповали да раде и нису их штедели.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Поздрав, Наравно да је боље узети МФ 3080 него беlаруса. Удобност, снага , хидраулика, потросња, одрзавање све је боље код МФПоздрав народе шта је боље узети мф 3080 или белорус 1025
Послато са НАМ-ЛКС9 помоћу Тапатока
Na ovo se isto mogu nadovezati, ja sam prodao traktor koji smo kupili nov, imao je 4000 sati i kupio onda iz uvoza sa 10 000 sati i to još na sliku...Nemam maseja ali ako mogu napisao bih svoje mišljenje.
Teško da ima 5-6 hiljada sati. A ako slučajno i ima samo toliko.... hmm bojim se da prethodni vlasnik zna nešto što će budući da sazna. Mislim, pođi od sebe. Da si kupio nov traktor, da li bi ga prodao sa 5-6000 sati ako je dobar tj nema manu?
Bubu, zar stvarno misliš da za 4-5000 sati mogu da se potroše takve gume? Pa jbt ni Belšina se ne zguli na toliko rs. Uostalom, mogu se pogledati traktori na stranim sajtovima i uporediti sati i stanje guma... Bar je danas sve dostupno na klik.Iz Holandije skoro svaki auto ima silu kilometara. Trejlerborg Pireli su gume koje se brzo troše ako ide asfaltom dok kod Mišelina to baš i nije slučaj. Naši uvoznici uglavnom uvoze izrađenje traktore ali ima izuzetaka, da ne grešim dušu. Procure i strano traktori, nije to ništa čudno.