Mačvanin 82
Član
isti takav pre mesec stigao u Srem,ja ga gledao imao problem sa kvačilom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je jdina razlika u nameni traktora.Sa kosom maskom su za zahtevne precizne operacije gde je bitna preglednost kao u obradi i prskanju povrca.A ovi sa normalnim maskama su uglavnom za ratarstvo.Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):koja je razlika izmedju mf 5400 sa zakosenim poklopcom motora (haubom) koja se spusta skoro do farova i poklpcom motora koji je istog oblika kao na ostalim serijama ?Ima li neke razlike u motoru , ostalim delovim ili je samo u poklopcu motora ?
Post je spojen: [time]1297776714[/time]_________________________________________________
Ne vidim sta je toliko smesno.Ja sam naveo jedan od primera za rad na njivama sa povrcem.Ali ako je toliko smesno samo nastavi.zzivica je napisao(la):cisto sumnjam da su zbog povrca ukosili masku
ako ti se svidja kupuj ne razmisljaj mnogo,manji maseyi se tesko nalaze i brzo se prodajuKazner je napisao(la):ti za ovo vremena dok trazis sebi traktor, ces da prostudiras svakog prizvodjaca i model,bices upoznat sa svim manama i prednostima,pa se na kraju neces moci odluciti koji kupiti
Kazner je napisao(la):ti za ovo vremena dok trazis sebi traktor, ces da prostudiras svakog prizvodjaca i model,bices upoznat sa svim manama i prednostima,pa se na kraju neces moci odluciti koji kupiti
Ratko je napisao(la):uzmi i utovarivac potreban je itekako.nemas ga pa mislis da ti netreba lepa je to alatka taj utovarivac vredi 2000-2500 evra
ja sa mf3125 nisam do sad imao problema,svaki traktor se kvari.kod masseya moras redovno da menjas ulje u menjacu a to mnogi nerade pa posle bude pokvarilo se lose napravljeno itd..zombie_666 je napisao(la):Ratko je napisao(la):uzmi i utovarivac potreban je itekako.nemas ga pa mislis da ti netreba lepa je to alatka taj utovarivac vredi 2000-2500 evra
Nemam ja para za to jbga, daj boze da bi i traktor mogao kupiti. Nego, ovi 30xx su zahebani sa hidraulikom, neki dugmići i elektrohidraulični ventili koji vole da riknu, jelde?Tako sam čuo.
Kazner je napisao(la):moja preporuka je kupuj u kompletu jer treba a i u dosta situacija ga mozes iskoristiti,ja sam skoro nabavio i namontiro i tad sam vidio koja milina raditi s njim,.cuvaj ledja i zdravlje jer i da ga kupis bez utov.ne bi mozda bila velika razlika u cijeni
Post je spojen: [time]1298825782[/time]_________________________________________________
e jeste ima kamara nekih dugmica i prekidaca i el.ventila,a da je lijep jeste i meni se svidja
Post je spojen: [time]1298851055[/time]_________________________________________________
a jesi li vidio ovaj,mislim da bi ti ovaj godio http://www.pik.ba/artikal/914116/steyer-traktor/
Costs
22.30 EUR
Toll 0.00 EUR | Petrol 22.30 EUR
Time
05h15
Distance
346 km