Pomislio sam da je pored bloka zadnji točak,ali sam posle video da je prednji.Gdje vidis tegove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomislio sam da je pored bloka zadnji točak,ali sam posle video da je prednji.Gdje vidis tegove?
Da ,verovatno zato i imaju tako malo sati,malo se salim naravno ,dobri su oni nego je nemoguce naci primerak da mu nije dusa izasla na auspuhJel mene sjećanje dobro služi ili je bila neka priča da ovi MF serije 3xxx ništa ne valjaju?
https://www.olx.ba/artikal/50675304/massey-ferguson-3090/
Ne nezgodan, nagodan, ugodan? Oduševilo me kako je traktor udoban za raditi.Ovo je motor kao na mom 3630, Perkins. Nezgodan za voziti?
Delovi za MF jesu skupi, ali su traktori jeftini za ono šta se dobija. Malo su skuplji od IMT-a, ali kabina, udobnost i opcije ne mogu da se porede.
Ja se plašim da menjač ne rikne na mom, cenim da je to veoma skupa igranka.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Nemam problema sa menjačem, samo kažem da se plašim bilo kakvog kvara menjača, jer sam čuo da su delovi skupi.Pa mozda je najbolje neke stvari preduprediti...zvati majstora i pregledati menjac i miran si dugo vremena...nego cekati da negde popusti i napravi havariju...
Ima li slika kako to izgleda?Ja svake godine 1-2 skinem poklopac sa strane, pregledam mjenjac i onu famoznu maticu kako je zovu,. Vratim poklopac i gas..
Sjećam se kada se Spasoju to desilo. Mnogo dobar čovjek bio, sjećam se kada je dolazio kod mene, kupio sa nekim ljudima bure rakije, spremali svadbu nekome.Hoce da uhvati dvije brzine ako se odvrne ta matica, i onda lomi zupcanike. To se desilo ood clana Spasoje..