Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo para,za te novce imaš 577 ili 560.,,
Oko 9000 sati,gume odlicne,opste stanje mu je odlicno,stvarno deluje primamljivo,imam novca sa strane,covek uvezo traktor nije ni znao za ovaj problem nije gledao iskreno,ja sam mu skrenuo paznju,kazem traktor se izuzetno ponasa,lepo radi,samo je to problem multipwe i ABCD,konsultovacu se i sa majstorm,ubijacu mu jos cenu jaa,nece biti 15000sigurnoAko imaš još novaca sastrane za popravke,uzmi.
Ako nemaš,zaobiđi.
Iako nemora nužno značiti da je nešto veliko,može biti sitnica,ali i nemora.
Koliko sati ima,kakve su gume,kakvo je opće stanje?
Djeluje primamljivo,ali može biti ubojica novaca.
Hvala na pomoci, ali nije nista od toga bilo, srecom... Na kucistu filter separatora nafte, kada se odvrne odozgo crni poklopac, bilo je sve zapuseno od prljavstine... nije mogao da povuce dovoljno nafte...Pozdrav
Može da bude sam stopsolenoid u kvaru. Da je do ožičenja problem ne bi upalio.
Najjednostavnije je kada se to desi ohladiti PVP flašom vode pa nakon hladjena startuje te. Ukoliko odmah upali kao što bi trebalo onda pumpa treba da se servisira.
P.S. metoda nije najpouzdanija tako da bi bilo valjano da neki iskusniji majstor izvrši defektažu