Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i nam pisao o ceni ovog masseya pa ako nije tajna koliko poz.Bavanistanac je napisao(la):zetor je 6711 godiste 1977 prosle godine sa ga remontovao uz pomoc ujaka bio je rastavljen u paran parcada trbalo je dosta vremena i ali ipak je ispalo dobro
kiraj je napisao(la):Lepa mašina,malo novija serija od mog MF 3120.
hvala kiraj i tvoj je super i mocan, ja tri godine lutam po celoj srbiji i trazim massey gledao sam i 3080 i 3085 aaaaali sve mi to nekako bilo otrcano a uvek dosta novaca ovaj mi nekako ispao najbolji pa valjda ce se tako i pokazati. tvoje snimke sam gledao bezbroj puta i odusevljavao se.Svaka cast i za ostale tvoje traktore volim da vidim kada se masina odrzava i kada je cista.Pozdrav!kiraj je napisao(la):Lepa mašina,malo novija serija od mog MF 3120.
hvala kish!KishRobert je napisao(la):masina je prava,zaista!
dada super je broj svi to komentarisu ko god ga vidimladen87 je napisao(la):dobra ti registracija!
futurefarming je napisao(la):Bavanistanac, mašina prava, tablica vrhunska
Bavanistanac je napisao(la):evo i ja da se pridruzim u temi massey ferguson. kupio sam jesenas masseya 6160
lep massey jel imas neke tegove na prednjoj hidraulici ??
kupio sam ga u Pancevukiraj je napisao(la):Gde si ga kupio?