Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po slikama, kabina i hauba 1:1. Cak i pise isto na vratima obe kabine "autotronic" ako sam dobro video..Mislim da je MF 3660 mnogo veći traktor ,od onog Landinija.
Ako me sećanje služi ,kod pokojnog člana se odvrnula matica na biraču, pa je uhvatio dve brzine.Nema tog modela na Kondedata pa ne mogu da ga identifikujem tako a nikad ranije nisam vidio Landini pod tim brojem. Po dužini, kabini (spolja i iznutra) mi djeluje kao 3080 a i motor mi prema slikama djeluje isti, A6.354 sa vertikalno postavljenom PVP. Jbga ne znam nikoga da je imao 30x0 seriju a da se usrećio. Prvi susjed je nagrabusio sa 3060, drugi se jedva riješio 3080, sve isti problemi, hidraulika i mjenjač. Naš član, pokojni Spasoje je isto imao probleme sa 3060 ili 3080 (ako se dobro sjećam), spala mu je navrtka koja drži čitav snop zupčanika i imao je gadnu havariju.
Sa druge strane, ti traktori su bili izrađeni do besvijesti kada su uvezeni a po konstrukciji su prilično složeni tako da se dobrom niko nije ni trebao nadati.
Na svaki motor možeš staviti turbinu,no upitno je u kakvom je stanju motor,te ostali dijelovi koji će trpiti opterećenje zbog povećanja snage motora...